Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Provoz chaty Homole je v období květen – říjen.

Chata Homole, Ostružno u Jičína

detail-hlavni-21.jpg

Chata Homole je rekreační zařízení, které se nachází asi 7 km od Jičína v klidném lesním zákoutí na hranici CHKO Český ráj. Objekt má k dispozici 42 lůžek a 3 přistýlky v budově. Pro větší skupiny a tábory jsou k dispozici stany s podsadou.

Návštěvníci mají možnost různého sportovního vyžití, pěších či cyklistických výletů (lze uschovat či půjčit treková kola nebo samohybnou tříkolku TRIK

Součástí budovy je i moderně vybavená kuchyně s domácí stravou. K vnitřnímu vybavení patří společenská místnost s TV, videem, DVD, CD a rádiem a učebna se stolním tenisem. K dispozici je i WIFI připojení k internetu.KE), koupání, houbaření apod.

Pro sportovní vyžití je k dispozici kurt pro plážový volejbal, zpevněné hřiště pro volejbal, nohejbal a vybíjenou. Na travnaté ploše si můžete zahrát fotbal či třeba baseball. Z míčových her si můžete ještě vybrat basketbal, k dispozici je koš na streetball. Z dalších sportů jmenujme badminton, petanque, ringo apod.

Za příznivého počasí je možné využít  ohniště pro táborák či rožnění.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Zavřít

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...