Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Provoz chaty Homole je v období květen – říjen.

Chata Homole, Ostružno u Jičína

detail-hlavni-21.jpg

Chata Homole je rekreační zařízení, které se nachází asi 7 km od Jičína v klidném lesním zákoutí na hranici CHKO Český ráj. Objekt má k dispozici 42 lůžek a 3 přistýlky v budově. Pro větší skupiny a tábory jsou k dispozici stany s podsadou.

Návštěvníci mají možnost různého sportovního vyžití, pěších či cyklistických výletů (lze uschovat či půjčit treková kola nebo samohybnou tříkolku TRIK

Součástí budovy je i moderně vybavená kuchyně s domácí stravou. K vnitřnímu vybavení patří společenská místnost s TV, videem, DVD, CD a rádiem a učebna se stolním tenisem. K dispozici je i WIFI připojení k internetu.KE), koupání, houbaření apod.

Pro sportovní vyžití je k dispozici kurt pro plážový volejbal, zpevněné hřiště pro volejbal, nohejbal a vybíjenou. Na travnaté ploše si můžete zahrát fotbal či třeba baseball. Z míčových her si můžete ještě vybrat basketbal, k dispozici je koš na streetball. Z dalších sportů jmenujme badminton, petanque, ringo apod.

Za příznivého počasí je možné využít  ohniště pro táborák či rožnění.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...