Přidat inzerci

Facebook

Navigace


https://www.kazimirka.cz/prihlaska-na-podzimni-minitabor-2024/

Podzimní minitábor pro tatínky s dětmi 26. - 29. 10. 2024

podzimní minitábor

Hledáte nezapomenutelný zážitek, kde si s dětmi užijete spoustu zábavy a dobrodružství? Připojte se k našemu jedinečnému pobytu určenému pro táty s dětmi. Čeká vás prodloužený víkend plný akčních her, relaxace a úžasných společných chvil.

Komu je minitábor určen?

tátům (a také dědečkům, strejdům nebo kamarádům) s dětmi – chlapci i dívkami, ideálně od 4 let.

Výhody minitábora pro tatínky:

 Program plný zábavy pro děti i tatínky – Nemusíte se starat o plánování, vše je připraveno, aby si to užili jak děti, tak i vy. Užijte si společný čas s dětmi – Pobyt je navržen tak, aby posílil vztahy mezi tatínky a dětmi, a zároveň poskytl dostatek prostoru pro zábavu i relaxaci. Skvělá příležitost pro děti najít nové kamarády – Vaše děti budou obklopeny vrstevníky, se kterými si užijí spoustu společných her. Pánská jízda – Večerní program pro tatínky je ideální příležitostí, jak si odpočinout a pobavit se mezi sebou. Komfortní ubytování a výborné jídlo – Žádné starosti s vařením nebo hledáním vhodného místa k pobytu. O vše je postaráno!

Program

  • Sherlock Holmes a tajemná záhada Společně s dětmi se stanete detektivy a budete řešit zapeklité záhady v rámci celotáborové hry.
  • DrakiádaPouštění draků do oblak – zábava pro všechny generace!
  • Opékání buřtů u táborákuVečer u ohně s buřty a příjemnou atmosférou pod širým nebem.
  • Outdoorové hry a noční bojovkaAkční venkovní hry pro děti i tatínky, a napínavá noční bojovka, která prověří odvahu všech účastníků.
  • Tvořivé dílny Kreativní aktivity pro děti a překvapení od speciálního hosta.
  • Pánská jízdaVečerní program pro tatínky – čas na relaxaci a zábavu po náročném dni.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Zavřít

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...