Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chata Ski klub

Chata Ski klub

Středisko nabízí možnost pobytů pro nejširší okruh zájemců. Areál je vhodný v zimě pro LVK a zimní lyžařské tábory, v létě pro dětské tábory a soustředění sportovců, v ostatních termínech pro školy v přírodě a adaptační kurzy. Dále pro f...

Středisko nabízí možnost pobytů pro nejširší okruh zájemců. Areál je vhodný v zimě pro LVK a zimní lyžařské tábory, v létě pro dětské tábory a soustředění sportovců, v ostatních termínech pro školy v přírodě a adaptační kurzy.

Dále pro firemní akce, oslavy, ale i svatby apod. V zimě nabízíme vynikající lyžařské podmínky ve skiareálu Ski Říčky, v létě skvělé podmínky pro turistiku a cyklistické výlety na řadu zajímavých míst v okolí.

Nečekejte u nás moderní zázemí, ale opravdové zážitky – klidnou přírodu, čistou vodu v lesních potůčkách, v sezoně spousty hub, borůvek, ale také možnost potkat lesní zvěř.

Nad objektem začíná CHKO Orlické hory. Součástí objektu je kuchyně, jídelna, společenská místnost i bar s krbovými kamny. V případě nepříznivého počasí dostatek prostoru pro výuku i zábavu ve společenských místnostech, pro větší a menší skupiny. WiFi v objektu zdarma.

Ubytování je v 16 pokojích o velikosti od 2 do 6-ti lůžek ve dvou ubytovacích patrech, z nichž obě patra mají svoje společné sprchy, umývárny a WC. Celková kapacita je 57 lůžek. V letních i zimních měsících je dojezd až k objektu osobním automobilem, parkování je u objektu bez poplatků.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...