Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Základna ASGARD

detail-20160122-112905.jpg

Základna ASGARD je obrovský zálesácký kanadský srub ležící v atraktivní lokalitě krásné jihočeské přírody.Je umístěn zcela o samotě uprostřed lesů, luk a v těsném sousedství rozlehlého rybníka s velkým zalesněným ostrovem.Základnu je mož...

Základna ASGARD je obrovský zálesácký kanadský srub ležící v atraktivní lokalitě krásné jihočeské přírody.

Je umístěn zcela o samotě uprostřed lesů, luk a v těsném sousedství rozlehlého rybníka s velkým zalesněným ostrovem.

Základnu je možno využívat celoročně.

Adresa Základna ASGARD, 378 46 Roseč

Kraj: Jihočeský Okres: Jindřichův Hradec

GPS: 49.1342950 N, 14.9264611 E

https://www.azimut8.eu/16/zakladna-asgard.html

https://www.facebook.com/asgard8/

DISPOZICE ZÁKLADNY

V přízemí srubu je šatna, jídelna, salonek pro cca 20 osob, kompletně vybavená kuchyň a sklad potravin a sociální zařízení se sprchami s teplou vodou.

V podkroví srubu se z velké galerie vstupuje na balkon v jižním průčelí a do tří ložnic s celkovou kapacitou 56 osob (13, 24, 19). Nocleh je formou turistické ubytovny (palandové postele – molitanové matrace bez lůžkovin, noční stolek).

AREÁL

Nabízí: řadu možností k celoročnímu sportovnímu vyžití. K dispozici je hřiště na volejbal, nohejbal, velké a malé ohniště, „pláž“ u rybníka, molo. Přilehlý rozlehlý rybník (32 Hektarů) se zalesněným ostrovem (1 Hektar) vhodný na hry a vyjížďkám na lodích.  Rozsáhlá lesy v těsném sousedství jsou vyhledávanou lokalitou houbařů a najdou se tu samozřejmě borůvky, maliny, ostružiny a další lesní plody. V zimních měsících si můžete vyrazit na běžky, nebo si užít bruslení a hokej na zamrzlém rybníce.

LÉTO–ZIMA

V prázdninových měsících se na ploše před srubem staví podsadové stany pro 60 táborníků a ruší se spaní v severní a východní ložnici, které pak slouží jako herny.

V zimních měsících je pro vytápění základny možno využít poloautomatický kotel ústředního vytápění, krbová kamna v jídelně, kamna na dřevo i brikety v salonku a velkou plotnu v kuchyni.

OBSAZENÍ A REZERVACE se provádí on-line na webu: https://www.azimut8.eu/rezervace.html

Základna je primárně určena pro rekreaci dětských a mládežnických oddílů a školní akce (adaptační kurzy, školní výlety). Vítané jsou skupiny rodičů s dětmi.

Základna se zapůjčuje jako celek jen pro jednu skupinu s počtem minimálně 25 osob. Nebudete se tedy o základnu s nikým dělit. Může být přítomen správce.

Ubytování – příjezd od 13 hodin a odjezd do 12 hodin.

Pokud to rezervační systém umožňuje je možné přijet dříve a odjíždět později, k ceně vám bude přiúčtována poměrná doba.

VYBAVENÍ ZÁKLADNY – ZÁPŮJČKY VYBAVENÍ – ZAJIŠTĚNÍ PROGRAMU

Srub je kompletně vybaven veškerým potřebným nábytkem, nádobím pro vaření i stravování.

Dřevo na topení a vaření v kamnech je už naštípané a připravené v kotelně, nebo v dřevníku, kde také najdete sekyrky a pily na výrobu dřeva na táboráky.

Základna je vybavena základními úklidovými prostředky (košťata, smetáčky, lopatky, kýble, hadry, gumové rukavice i nějaký ten saponát). K dispozici jsou také kuchyňské utěrky.

Pro oživení pobytu si lze na místě vypůjčit VODÁCKÉ, SPORTOVNÍ a HERNÍ vybavení.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Zavřít

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...