Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Avengers

letáček tábor 2024nová verze.jpg

Děti se během 12-ti dnů v rámci celotáborové hry setkají s velkým množstvím filmových superhrdinů a po jejich boku budou řešit dobrodružné úkoly.

Vše začne velkolepě pojatým zahájením celotáborové hry, která se pak bude prolínat celým táborem. Připravujeme ji tak, aby bavila jak ty úplně nejmenší děti, tak ty nejstarší.

V ceně je kromě ubytování zahrnuto stravování 5x denně, nepřetržitý pitný režim, pojištění účastníků tábora, zdravotní dohled a samozřejmě kompletní program tábora – prostě vše, na co jsou děti na našich táborech zvyklé.

Ubytování je ve zděné budově školy v přírodě v malebném zákoutí Valašska – Vsetínských vrších – v podhůří Soláně, kde nám vaří zdejší personál. Pokoje jsou 5-6 lůžkové se společným sociálním zařízením. K dispozici máme les, louku, hřiště, velkou školu.     Možnost výletů do okolního krásného čistého prostředí Vsetínských vrchů.

Kapacita tábora je 60 dětí ve věku  6-18 let.

Na tento počet jede 7 dospělých, kteří mají letité a bohaté zkušenosti s dětmi.     Hlavní vedoucí má certifikaci MŠMT hlavní vedoucí.     Zdravotník je dětská sestra z dětské intenzivní péče s dlouholetou praxí s tábory.     V týmu jsou pedagogové a zdravotničtí pracovníci.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...