Přidat inzerci

Facebook

Navigace


SPORTOVNÍ TÁBORY PRO DĚTI Z ČECH I MORAVY

detail-sportovni-tabory-001.jpg

O tábořeSportovní tábor probíhá na našem karavanovém tábořišti umístěném ve Frýdlantském výběžku v Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory nedaleko města Hejnice.Tábořiště je umístěno na louce obklopené vzrostlými stromy a keři. Táborník...

Místo konání: Tábořiště u Sindibáda, Chráněná krajinná oblast Jizerské hory, Hejnice, okres Liberec

Ubytování: Speciálně přestavěné karavany pro konání dětských táborů

Strava: 4× denně včetně pitného režimu

Doprava: Autobusem z Prahy, Brna, Liberce nebo vlastní doprava přímo do Hejnic

V ceně: Ubytování, strava, doprava, program, vedoucí a cestovní pojištění

Co není v ceně: Výlety, připojištění stornopoplatků, připojištění Covid-19

O táboře

Tábory probíhají na naší základně u města Hejnice ve Frýdlantském výběžku. Základna se jmenuje Tábořiště u Sindibáda a nachází se na území Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Vlastní tábořiště je umístěno v přírodě, nedaleko lesa, na louce obklopené stromy.

Celé tábořiště je vytvořeno z karavanů speciálně upravených pro potřeby dětských táborů. Většina karavanů je určena pro ubytování účastníků tábora. Pro zajištění zdárného průběhu tábora jsou však na tábořišti i další karavany sloužící jako kuchyň, marodka, umývárna, sprcha, toaleta a sklad.

Účastníci tábora mají k dispozici stolní fotbálek, stolní tenis, trampolínu a základní sportovní výbavu jako jsou míče, badminton, líný tenis, petanque. A samozřejmě také ohniště. V blízkosti tábora je rybník, v Hejnicích pak koupaliště, fotbalové hřiště, kino a obchody.

O programu

Sportovní tábory jsou určeny pro akční děti, které rády tráví svůj volný čas sportovní aktivitou v kolektivu prima kamarádů. Nezáleží na tom, jaký sport přes rok děláte, u nás si vyzkoušíte více sportů a můžete se pak lépe rozhodnout, který si nejvíce oblíbíte a budete se mu nadále věnovat. Naši zkušení vedoucí dokáží vysvětlit nejen základy daných sportů, ale i poradit a předat zkušenosti z praxe svým svěřencům. U nás nezažiješ nudu, strávíš skvělý týden plný sportovních aktivit, v bezva kolektivu a v duchu fair-play. Určitě najdeme čas i na klasické táborové aktivity – výlet, koupání, ohýnek s kytarou. Přímo na tábořišti jsou pak možné doplňkové sportovní aktivity, jako je trampolína, stolní fotbálek a ping-pong.

Sportovní tábory jsou nabité akcí, adrenalinem, radostí z pohybu. K dispozici máme tělocvičnu a venkovní sportoviště. Naučíme se základy volejbalu, basketbalu, fotbalu, nechybí ani plavání a horolezecká stěna. To vše samozřejmě proložíme potřebnými zápasy i závody. Program okořeníme střelbou ze vzduchovky, airsoftem a jízdou na koni.

Dalšími zajímavými aktivitami je bezesporu Bodyzorbing, bowling a cyklovýlet na horských kolech po jizerském Singltreku pod Smrkem. Tento Singltrek je jedním z nejlepších horských treků v ČR.

Tak neváhejte a pojeďte s námi na týden do akce !

Program zahrnutý v ceně

› Kopaná, volejbal, basketbal, nohejbal, skok do dálky, atletické sporty (venkovní hřiště)

› Sálový fotbálek, badminton, gymnastické sporty (tělocvična)

› Ping-pong

› Stolní fotbálek

› Turistika

› Vodní hry na koupališti

› Střelba ze vzduchovky

› Airsoftová střelba na cíl (ochranné prostředky zajištěny)

› Jízda na koni (přilba a ochranná vesta zajištěna)

Program za příplatky (nepovinné)

› Horská kola na Singltreku (kola si zapůjčíme přímo na místě, cena 540 Kč / 8 hodin)

› Bowling (cena 200 Kč / hodinu)

› Bodyzorbing (fotbal v nafukovacích koulích, cena 650 Kč / půl dne)

Na vzdálenější aktivity dojíždíme naším sindibádským autobusem, který je po celou dobu tábora k dispozici. Veškeré aktivity jsou přizpůsobeny věku dětí, jejich schopnostem / tělesné zdatnosti a počasí. Možná změna programu vyhrazena.

Jak je to s táborovým výletem

Výlet část 1) Aquapark Babylon: Liberecký Aquapark Babylon nabízí skvělou vodní zábavu. Kromě oblíbených vodních atrakcí vás jistě překvapí originálním interiérem vyzdobeným ve stylu steampunku, jímž se pyšní jako jediný v Čechách. Užijeme si tobogány, skluzavky, divokou řeku, vodotrysky a gejzíry, jeskyně s akvárii a možná stihneme i Laser Show a varhanní hudbu s barevnými světly. Nezapomenutelný zážitek z vodního světa s atmosférou románů Julese Verna.

Výlet část 2) iQLANDIA: Jedná se o čtyřpatrové vědecko-zábavní centrum, které ti přiblíží vědu hravou formou. Moderní science centrum, kde se vědou baví děti i dospělí. Navštívíme expozice s více než 400 interaktivními exponáty z oblasti astronomie, geologie, fyziky, chemie, biologie, zeměpisu či matematiky.Celodenní výlet vláčkem do nedalekého Liberce, cena 790 Kč/os (vlaková doprava, doprovod vedoucích a vstupné na obě atrakce).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...