Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zimní tábor se Čtyřlístkem 2025

iglú.png

Týden v Krkonoších pro rodiče s dětmi nebo samostatné děti od 7 let plný zábavy a aktivit na sněhu i v pohodlí chaty. Zábava pro děti, odpočinek pro rodiče - užijí si s námi všichni!

Přidejte se k nám na zimní tábor, který již tradičně pořádáme o jarních prázdninách. Zúčastnit se mohou jak samostatné děti od 7 let, tak rodiny s menšími dětmi. 

Nabízíme program zajištěný profesionálními a zkušenými lektory. Dopoledne lyžování, odpoledne aktivity dle počasí a nálady a energie ve skupině (buď venkovní, nebo uvnitř chaty). Celý týden provází celotáborová hra na téma Jack London: Volání divočiny, na jejímž konci budou děti odměněny. V okolí je i možnost různých výletů a výprav za prozkoumáním zimní přírody. Aktivity na sněhu i uvnitř děti nejenom zabaví, ale také posílí jejich schopnost spolupráce, komunikace, získají větší sebevědomí a spoustu zážitků. Rodiče se do programu mohou zapojit, nebo si můžou odpočinout, či si najít jiný aktivní program (v okolí jsou dostupné i běžkařské trasy). 

Skiareály Strážné v Krkonoších a Herlíkovice jsou dostupné z místa ubytování skibusem zdarma. 

Ubytování je zajištěno na chatě Jawa ve Strážném v Krkonoších, která má skvělou polohu. Chata je krásně zrekonstruovaná, pohodlná, a pokoje mají samostatné sociální zařízení. V chatě je společenské místnost s krbem a kulečníkem, lyžárna i sauna. Součástí ceny je celodenní domácí strava a pitný režim. 

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Zavřít

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...