Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CHATA CENTRUM (Bedřichov)

4_3_resize_barvy

Přijeďte s dětmi na hory. Hory, příroda, atrakce a děti jsou nejlepší volba. Bedřichov v Jizerských je vstupní branou pro sportovní a relaxační aktivity. A my uděláme maximum, abychom Vás u nás pohostili.

Máme pro vás pár tipů na skvělou zábavu, skluzavky, výlety. 

Zveme vás do našeho horského penzionu v centru Bedřichova s více než třicetiletou hostitelskou tradicí. Chata má skvělou polohu pro objevování Jizerských hor. Udělejte si výlet do rezervace Unesco, na horské louky, rašeliniště nebo k vodním nádržím, ve kterých se můžete vykoupat. Cílem vašich cest se můžou stát také vodopády, historické i moderní rozhledny, pomníčky nebo vrcholy přesahující hranici 1000 m.n.m.

Penzion je škola z roku 1887 zrekonstruovaná na sportovní horskou chatu. Přes 130 let je na tomto místě slyšet dětské dovádění. I naším cílem je, aby chatu využívali především děti, aby měly šanci získávat vztah k přírodě, aby mohly naplno sportovat a aby v sobě budovaly vztah k horám.

Na velkém pozemku okolo chaty je několik sportovních plácků pro pohybové hry a sportovní aktivity, kde si lze zahrát fotbal, volejbal, basket nebo petanque. Pro menší návštěvníky máme připravené dvě trampolíny, prolézačky, kolotoče, domeček, skluzavky a chodníček na rovnováhu.

Chata má kapacitu až 110 lůžek.

O doplnění energie po dni v přírodě se postará náš kuchař. Můžete využít i ohniště a opéct

si nějakou dobrotu sami.

Těšíme se na vás


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...