Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prima léto s výtvarkou

52

Tradiční letní dětský tábor v jihočeské přírodě s programem plným soutěží a her, koupání v táborovém bazénu, výletů, táboráků, diskoték a další letní zábavy. Děti si vyzkouší různé výtvarné metody, něco si nakreslí, namalují či vyrobí :-)

Program

Program se může samozřejmě tábor od tábora trochu lišit, protože se naši vedoucí snaží vyjít vstříc individuálním potřebám kolektivu dětí, který na táboře mají. Pro všechny naše tábory ale platí, že se snažíme o to, aby děti zažily  nabité dva týdny plné akce, zábavy, dobrodružství a nejrůznějších činností a her.

  • Základním prvkem na Prima létě s výtvarkou jsou  výtvarné činosti, kterými bude celý tábor protkán. Bude možnost vyzkoušet si různé techniky za vedení našich zkušených výtvarníků, jejichž hlavní náplní budou právě výtvarné workshopy. Na tomto táboře zažijí děti i klasické táborové aktivity, na které mohou také vzpomínat, ale do popředí bude vystupovat zejména umělecké vyžití.
  • Základním kamenem našich táborů je  celotáborová hra, prostřednictvím které se děti snažíme vtáhnout do děje na nejrůznějších místech, v jiných časech nebo ve fiktivních světech. Každý z nás chtěl jistě někdy prožít svůj oblíbený příběh – takhle je to možné! Zároveň se v rámci celotáborové hry děti dostanou do věkově smíšené skupinky, se kterou budou soutěžit v jednotlivých etapových hrách, naučí se tak spolupracovat, komunikovat mezi sebou a být součástí týmu.
  • Kromě cetehových skupinek se budou děti pohybovat zejména  ve svém oddíle, zde již podle věku, se svým zkušeným vedoucím. Se svým oddílem budou chodit na jídla nebo na  oddílové činnosti, které jsou plné všemožných her, soutěží a tmelení kolektivu.
  • Kromě denní zábavy mohou děti na táboře zažít i tu večerní (časově samozřejmě stále v rámci mezí dle věku dětí), kam mohou patřit třeba  diskotéky, opékání buřtů u  táboráku karneval nebo  Talentshow  (nebo jiná televizní soutěž)  a obdobné aktivity.
  • Oblíbenou příplatkovou službou jsou  lanové aktivity nebo  boarder stěna (odvíjí se od počtu zájemců), na kterou každoročně chodí děti všech věkových kategorií.
  • Nezapomínáme samozřejmě ani na  sportovní aktivity a další aktivní zábavu. Součástí našich táborů jsou tak například  rozvičky koupání střelba a někdy i  táborový tanec nebo  modelovky.
  • Tábory PL jsou  specifické také workshopy (zájmovými kroužky), které si děti mohou vybrat podle svých zájmů. Každoročně máme širokou škálu výběru od sportu nebo tance přes výtvarnou výchovu, zálesáka, deskové hry až po táborové noviny.
  • Zároveň neopomínáme ani na  odměny za pilné soutěžení v etapových hrách, fungování v oddíle nebo všemožné soutěže, kterých se děti v průběhu tábora mohou zúčastnit.
  • A samozřejmě další prima letní zábava, kam patří například tradiční  den  živností, na některých táborech třeba  vaření na ohni, návštěva různých zábavných vzdělávacích programů a nespočet dalších aktivit.

Okolí

Areál tábora:

STŘEDNÍ ČECHY – Čechtice

Rekreační areál Jizbice pod Blaníkem leží v nádherném a klidném prostředí hlubokých lesů v chráněné krajinné oblasti Blaník, 80 km od Prahy. Celý areál se rozkládá uprostřed lesa.

Ubytování je zajištěno v dřevěných chatách

v každé chatě jsou 2 pokoje, každý z nich je vybaven dvěmi palandami, je zde umyvadlo se studenou vodou, sociální zařízení je společné v areálu tábora – v hlavní budově.

V hlavní budově se nachází jídelna, klubovny, sociální zařízení, marodka, nízké lanové překážky.

Doprava

Doprava na tábor je zajištěna autobusy z Prahy a zpět. Samostatná doprava na tábor a z tábora je možná.

Místo odjezdu/příjezdu: ul. Na Mlejnku, parkoviště u budovy Golden office, Praha 4 – Braník


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...