Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijeďte si prohlédnout a vyzkoušet stany JUREK

Prodejní výstava stanů turistických i kempingových stanů, spacáků i dalšího outdoorového vybavení se koná přímo v prostorách firmy JUREK, oblíbeného výrobce stanů a vybavení do přírody. Výstava…

  • Publikováno: 18. 06. 2019

SHÁNÍTE STAN A CHCETE HO PŘEDTÍM VIDĚT?

7. prodejní výstava outdoorového vybavení JUREK začíná již dnes v prostorách firmy JUREK S+R s.r.o. v Kunčicích Vstup na výstavu je ZDARMA (a při nákupu sleva).

 

Budete si moci prohlédnout několik desítek postavených stanů JUREK a „vybrat si ten pravý“.

Připraveno bude k vyzkoušení přes dvacet modelů a velikostí spacáků a sedm modelů karimatek JUREK. Samozřejmě nebudou chybět funkční ručníky, ponožky, skutečně nepromokavé pláštěnky-ponča, pláštěnky na batohy, obaly, lodní vaky, návleky a další drobné vybavení JUREK.

 

Navíc budete moci vyzkoušet a zakoupit oblečení JUREK

– velmi kvalitní nepropustné paroprodyšné oblečení pro běžné outdoorové užití i do náročných přírodních podmínek,

– osvědčené termooblečení z Polartecu 200 a větruvzdorné paroprodyšné oblečení pro velmi aktivní pohyb v přírodě.

A naleznete zde i pár kusů v nadměrných velikostech.

 

Kromě našich výrobků zde najdete také po desetiletí osvědčené české „plyňáky“ VAR®, nádobí ALB®, doplňky MEVA® a samozřejmě velký výběr českých batohů DOLDY®.

Naleznete zde osvědčené sandály TRIOP®, BUFO® a trekové boty PRABOS®.

V nabidce nebudou chybět lehká dehydrovaná jídla na cesty TRAVELLUNCH® (bez konzervantů) a velmi chutné „hotovky“ pro cestování EXPRES MENU®.

Nemohu také opomenout OUTDOOROVÝ BESTSELLER – revoluční cestovní filtry vody SAWYER®, osvědčené italské trekové hole MASTERS®, kvalitní termosky ESBIT®, spolehlivé čelovky PETZL®, užitečné doplňky MSR®, zajímavé polyetylenové karimatky THERM-A-REST® a kvalitní horo-vybavení CLIMBING TECHNOLOGY® .

Nabídka bude rozšířena rovněž o prací a impregnační prostředky TARRAGO®.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...