Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pořádáte letní tábor? Pořiďte pro děti ALBI hry

Až do konce červenci si můžete jako pořadatel letního tábora objednat sedm her od ALBI za zvýhodněnou cenu 999 korun!

  • Publikováno: 21. 06. 2016

Tradiční letní nabídka ALBI her pro dětské tábory je opět zde. Podmínky jsou stejně jako předešlé roky – za zvýhodněnou cenu 999 korun můžete pro svůj tábor získat balíček sedmi společenských her od ALBI. Deskové hry jsou pro tábory zajímavou alternativou zábavy, a to nejen při ošklivém počasí, ale mohou se stát i součástí táborové hry.

Jaké hry jsou letos v balíčku?

JEŽKOVY VOČI – MOC 299 Kč Od 8 let, 2–4 hráči – více informací zde Karetní hra stejného formátu jako 6 bere!, ve které sbíráte karty stejných barev. Mít dvě karty je perfektní, třetí karta vám přinese záporné body. Vítězí hráč s největším počtem bodů. Jednoduchý princip a krátká herní doba – skvělá zábava až pro čtyři hráče.  

TELEPATIE – MOC 699 Kč Od 8 let, 2–8 hráčů – více informací zde Mysli na to, na co myslím já! Přesně o to jde ve hře Telepatie – snažte se myslet, jako vaši spoluhráči! Originální párty hra se slovy a obrázky, kterou můžete hrát s rodinou i přáteli.

QUARTO – MOC 799 KČ Od 8 let, 2 hráči – více informací zde Jedna z mála her, kde rozhodujete o tahu soupeře. Každý z 16 herních kamenů má čtyři různé vlastnosti. Barvu, výšku, půdorys a plnost či dutost. Vyhrává hráč, který umístí hrací kámen a vytvoří tak řadu čtyř kamenů, kde všechny hrací kameny mají alespoň jednu stejnou vlastnost. Problém je, že si nemůžete vybrat hrací kámen, který chcete hrát, ale soupeř vybírá za Vás.  

NA PRODEJ – MOC 399 Kč Od 8 let, 3–6 hráčů – více informací zde Vzrušující společenská hra, ve které se ukáže váš obchodnický duch. Nejdříve se snažíte na dražbě co nejlevněji nakoupit nemovitosti a po sléze co nejdráž prodat. Jak snadné! Vyzkoušejte si jak pevné nervy při dražení máte a jak dobře dokážete odhadnout své soupeře!  

LIMES MOC 299 KČ Od 8 let, 2 hráči – více informací zde Stavbou krajiny a obsazováním jednotlivých kartiček krajiny figurkami připomíná Limes hru Carcassonne, v Limes ale hráči skládají svůj vlastní herní plán – kartičky obsahují lesy, pole, řeky a strážní věže, které hráči obsazují figurkami legionářů, lesníků, rybářů a rolníků.   

VŠE NEJ! – MOC 799 Kč Od 8 let, 3–6 hráčů – více informací zde Originální párty hra pro ty, co dárky rádi dostávají i rozdávají. Skvěle se u ní pobavíte a navíc opravdu poznáte své spoluhráče. Tuto mnohokrát oceněnou párty hru si zamilovali herní fanoušci po celém světě, kteří ji znají pod anglickým názvem GiftTRAP.

HVĚZDOKUPY – MOC 699 Kč Od 8 let, 2–6 hráčů – více informací zde Hvězdářská hra. Hráči se snaží během hry umisťovat na oblohu (herní plán) hvězdy a tím utvořit své souhvězdí. Jak to ale dopadne, když se o to snaží všichni hráči? Hru je možné po nasvícení herních dílů hrát i potmě!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...