Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Víkend plný zdraví vypukne v březnu, Festival Evolution láká

Nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši nabídne jarní Festival Evolution, který proběhne ve dnech 18. – 20. března 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích.

  • Publikováno: 01. 03. 2016

Návštěvníci najdou pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu.

Čtyři stovky stánků s novinkami

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické vychytávky pro domácnost. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu.  Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Tři dny nabité programem

Festival Evolution to jsou především tři dny doslova nabité programem, ve kterém svá témata představí více než 150 českých a zahraničních osobností. Na festivalu se představí lékaři zastupující konvenční či celostní medicínu, prostor dostanou praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené rady našich babiček. Výživoví poradci se zaměří na správnou výživu, profesionálové z oblasti kosmetiky doporučí, které přípravky zvolit a ekonadšenci se podělí o nápady, které jsou nejen šetrné k přírodě, ale pomohou i uspořit výdaje na domácnost. Tím ale program zdaleka nekončí – mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé.

V hlavní roli zdravý životní styl

Odborníci z řad lékařů a výživových poradců se zaměří na zdravou stravu a zdravý životní styl a doporučí nám mimo jiné, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování. Odborníci, kteří se zaměří na kvalitu a složení potravin a dalších výrobků, nám poradí, jak se vyznat v etiketách, jak rozeznat opravdu kvalitní výrobky a jaké mají zdravotní přínosy či rizika výrobky, které běžně kupujeme. Nejen pro ty, kteří hledají novou inspiraci do kuchyně, jsou určeny přednášky a besedy o různých výživových směrech. Ke zdravému životu neoddělitelně patří i pohyb a na Festivalu Evolution tak budou k vidění ukázky cvičení, které posilují tělo i mysl. Návštěvníci bez ohledu na věk, váhu či zkušenosti si budou moci zdarma vyzkoušet jógu pro dospělé i pro děti, taiči, indický tanec, atd.

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

„Touha po zdraví je přirozenou vlastností a všichni stojíme o informace o tom, co je zdravé. Stále častěji kupujeme zboží, které je ohleduplné ke zdraví i k přírodě, podrobněji se zajímáme o původ a složení produktů, které kupujeme.  Cílem našeho festivalu představit co nejširší nabídku v tomto segmentu a poskytnout relevantní informace z více pohledů. I proto máme podtitul ´Festival, který vám nasadí brouka do hlavy´,“ říká Ctirad Hemelík, zakladatel Festivalu Evolution.

Osahat, ochutnat, přivonět si

Obě sekce, prezentační i programová, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují – o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět. Třetí březnový víkend si poznamenejte do svých diářů, protože na Festivalu Evolution byste rozhodně neměli chybět.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...