Přidat inzerci

Facebook

Navigace


EVOLUCE: hra, která dětem pomáhá rozumět vývoji života na Zemi

Evoluce je strategickou hrou, jejímž autorem je vědec, biolog Dimitrij Knorr, kterému se fantasticky podařilo spojit svět vědy a zábavy. Dětem pomáhá porozumět vývoji světa živočichů.

  • Publikováno: 16. 12. 2015

Hra začíná v momentě, kdy hráči do rukou dostávají kartu symbolizující jejich prvního živočicha, který nic neumí. Záleží jen na nich, jaké rysy, schopnosti a dovednosti pro něj získají a jak je využijí. Během hry děti získávají žetony s potravou, dělají si tukové zásoby, přidávají vlastnosti, bojují o potravu i holý život a vylepšují svého živočicha tak, aby přežil v konkurenci ostatních druhů. Některé karty navíc umožňují efektivní spolupráci mezi více živočichy. Vzniká tak pestrá přehlídka zvířat, od masožravých příšer po mrštné ještěry, které vynikají svou rychlostí. Každý živočišný druh má své slabé i silné stránky.

Nově je k dispozici také další rozšíření hry Evoluce – Čas létat, které dále posouvá možnosti vývoje do světa živočichů pohybujících se ve vzduchu a přidává další atraktivní vlastnosti a speciální karty. Se základní sadou tak mají hráči k dispozici 50 miliard kombinací schopností, více než je skutečných druhů živočichů na planetě Zemi.

Hra Evoluce už získala mnohá ocenění: v ČR – Hračka roku 2014 v kategorii Hry, hlavolamy, puzzle; Nejlepší novinka roku 2014 na veletrhu FOR TOYS; v zahraničí  -TOY AWARD 2013 Norimberk-Germany a ocenění Nejlepší hra roku Tesera 2011.

Hra je kompletně vyráběná v České republice.

Počet hráčů: 2 – 4 (s rozšířením 6)

Věk: 12 +

Délka hry: 30 až 60 minut

Cena: 430 Kč

Cena rozšíření: 268 Kč

Distributor pro ČR a SR: Pexi s.r.o.

www.pexi.cz , www.evoluce-hra.eu


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...