Přidat inzerci

Facebook

Navigace


216 neposedných magnetických kuliček, to je NEOCUBE

NEOCUBE je skvělá zábava pro starší děti i dospělé. Jestli si vaše ruce neustále musí s něčím hrát, může být tahle hromádka silně magnetických kuliček dobrým relaxem (nebo dárkem od Ježíška).

  • Publikováno: 25. 11. 2014

Název NEOCUBE v sobě spojuje v zásadě dvě základní vlastnosti této hračky. „CUBE“ značí, že se jedná o kostku a „NEO“, že materiálem je neodymový magnet. Z malých kulatých magnetů lze vytvořit prakticky nekonečné množství prostorových objektů, omezeni jste pouze vlastními schopnostmi.

Kuliček je celkem 216 a když je rozpojíte, začíná zábava. Než se s magnetickými vlastnostmi kuliček sžijete, chvíli to trvá, ale pak pochopíte, že při troše fantazie z nich lze udělat spoustu tvarů. Experimentujte s magnetickým polem.

NEOCUBE je vhodná pro děti od 10 let a na první pohled je jasné, že rozvíjí jemnou motoriku i představivost a soustředění.

Neodymové magnety jsou vyrobeny ze směsi NEODYMU, ŽELEZA A BORU. Jejich chemický vzorec je NdFeB. Magnety jsou schopny unést váhu, která přesahuje tisícinásobek vlastní váhy. V praxi to znamená, že magnet o velikosti malé fazole je schopen udržet předmět, který váží kolem 10 kg. Neodymové kuličky jsou potaženy tenkou vrstvou niklu, aby nedošlo ke korozi a jejich  rychlému opotřebení.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...