Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Adventní koncert v Centru Babylon podpoří nemocné děti i

Poslední listopadovou neděli se v Královské zahradě Centra Babylon uskuteční adventní koncert spojený s dobročinným předvánočním trhem. Návštěvníci si budou moci vychutnat kvalitní hudbu…

  • Publikováno: 20. 11. 2014

Na charitativní akci, která se koná 30. listopadu 2014 od 15:30 hodin, vystoupí liberecko-jablonecký pěvecký soubor Generace Gospel Choir, který se od svého vzniku v roce 2007 rozrostl až na osmdesát zpěváků. Soubor zpívá převážně anglické texty, v repertoáru však nechybí ani české písně.

Na adventním trhu se bude nabízet ručně vyráběné zboží, například keramika, šperky, bytové či textilní doplňky a umělecké předměty z chráněné dílny libereckého sdružení Tulipán, dále z produkce rodinného Centra Generace, které mimo jiné zajišťuje volnočasové aktivity pro liberecké děti, mládež i dospělé a výrobky sdružení Dobrotety, které pomáhá maminkám v těžkých životních situacích. 
Návštěvníci trhu si budou moci zakoupit kromě výrobků z chráněných dílen a občanských sdružení i typické vánoční nápoje, jako je punč či svařené víno a drobné občerstvení.

„Doufáme, že k nám zavítá co nejvíce návštěvníků, kteří si přijdou užít nejen vánoční atmosféru prvního adventu, ale i podpořit potřebné nákupem krásných výrobků z chráněných dílen. Velmi nás těší, že můžeme touto cestou pomoci nejen sdružení Tulipán, se kterým spolupracujeme opakovaně, ale i Centru Generace a sdružení Dobrotety, jejichž aktivity jsou pro mnoho libereckých obyvatel nepostradatelné,“ řekl generální ředitel Daniel Vajner.

V prodeji budou také vánoční perníčky s logem Centra Babylon a ručně vyráběné klíčenky vytvořené ve spolupráci se sdružením Dobrotety, jejichž nákupem návštěvníci přispějí na pořízení muzikoterapeutických pomůcek pro oddělení dětské psychiatrie Krajské nemocnice Liberec.

„Jsme velmi rádi, že s námi Dobrotety spolupracují. Nedávno se naši malí pacienti radovali z hezkých hraček a společenských her, které nám toto sdružení věnovalo. Muzikoterapie je nedílnou součástí péče o dětské psychiatrické pacienty, a budeme proto vděční za jakýkoliv finanční obnos určený na opravu současných nebo nákup dalších pomůcek a nástrojů určený pro tento druh terapie,“ sdělila Alena Poláková, vrchní sestra dětského psychiatrického oddělení Krajské nemocnice Liberec.

Výtěžek z akce bude předán v prostorách dětské psychiatrie za přítomnosti vedení Centra Babylon, zástupců sdružení Dobrotety a Krajské nemocnice Liberec. Vstup na akci pořádanou Centrem Babylon je pro všechny návštěvníky zdarma.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...