Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014

Laser show libereckého Centra Babylon obsadila první místo v kategorii Atrakce roku 2014 v soutěži HLEDÁME TOP AQUA Zařízení 2014 pořádané Asociací bazénů a saun ČR. Laserovou projekci s 3D…

  • Publikováno: 01. 10. 2014

Soutěže se zúčastnilo celkem 43 aquaparků, bazénů a výrobců zařízení, které posuzovala odborná porota složená z předních odborníků na oblast provozu aquaparků a bazénů v několika různých kategoriích. Ocenění udělená odbornou porotou na základě celoročního hodnocení byla slavnostně předána 17. září na konferenci Asociace bazénů a saun u příležitosti veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA.

„V současnosti je na trhu aquaparků obrovská konkurence, a proto nás ocenění velmi potěšilo. Abychom splnili náročné požadavky návštěvníků, přicházíme každý rok s novou atrakcí a stávající průběžně inovujeme. Od 1. října například rozšiřujeme nabídku filmů v Laser show o dvě nové tematické projekce. Nový dětský film s prvky podmořského světa budeme navíc vysílat v dopoledním čase, aby si ho mohli užít i nejmenší návštěvníci,“ řekl obchodní ředitel Centra Babylon Martin Oumrt.

Centrum Babylon bude od 1. října promítat celkem tři tematicky odlišné projekce, v nichž jsou použity barevné prostorové prvky, například vlnky, pruhy, dále animační prvky, například chobotnice, rybičky, mořští koníci či hvězdice a divácky nejoblíbenější 3D efekty. V rámci vstupného je návštěvníci Aquaparku budou moci zhlédnout ve třech časech, a to v 10:45, 16:45 a 20:30. V dopoledním čase bude Laser show přístupné nově také skupinám dětí z mateřských a základních škol, pro něž připravilo Centrum Babylon speciální zlevněné vstupné ve výši padesáti korun pro dětského návštěvníka včetně pedagogického dozoru zdarma.

Více o Laser show a Centru Babylon naleznete na www.centrumbabylon.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...