Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Školy v přírodě na míru s relaxací pro učitele, to je agentura HAUL

Organizujete školu v přírodě nebo školní výlet a chcete, aby vše proběhlo hladce a ještě jste si při tom všem stihli trochu odpočinout. Všechny představy a přání o uspořádání školních akcích vám…

  • Publikováno: 29. 09. 2014

Agentura HAUL se soustředí na dvě hlavní oblasti. Tou první jsou letní tábory a prázdninové akce pro děti. Za dobu působnosti na trhu dětské rekreace vyrazilo s agenturou na tábory téměř 20 000 dětí. Velké procento z nich se k nim opakovaně vrací a každý rok na ně čeká něco nového. Agentura se drží hesla „Kdo si hraje, nezlobí“.

Pro mnoho pedagogů a organizátorů dětských akcí je mnohem důležitější, že pomáhá školám organizovat školy v přírodě nebo adaptační kurzy. Pro školy nabízí 3 střediska v prostředí krásné přírody, vše doplněné příjemným personálem, který se o vás profesionálně postará.

Školy v přírodě se v HAULu snaží připravit na míru dle přání a představ dětí, učitelů, ale i rodičů. Realizační tým se společně s dětmi dostane do jiné příběhové dimenze, v rámci které se můžete těšit na kombinaci reality a herního dobrodružství. Čeká vás tak pobyt plný pohody, kde se bude vzájemně prolínat vaše běžná aktivita ze škol a odpolední, večerní a pro ty nejodvážnější i noční program plný zábavy a zábavy pro děti všech věkových kategorií. Děti jsou standardně přebírány pracovníky agentury po dopolední výuce, během poledního klidu a plně a zodpovědně se jim věnují po zbytek dne. Učitelé mají tedy celé odpoledne i večer sami pro sebe a mohou se tak věnovat své zasloužené relaxaci nebo, s pomocí agentury, strávit pobyt aktivněji.

Nejen pro školy v přírodě jsou určena tři rekreační střediska, která jsou rozmístěna po celé republice tak, aby si každý mohl vybrat lokalitu nejblíže jeho srdci.

Můžete zavítat do rekreačního střediska Úsvit nacházejícího se v překrásném prostředí Českomoravské vrchoviny, pouhé 4 km od městečka Telč. Celková kapacita areálu je 250 lůžek. K dispozici je velké fotbalové hřiště, volejbalové a nohejbalové hřiště, basketbalové koše, ping-pongové stoly, beachvolejbalové kurty, stolní fotbálek, šipky či ruské kuželky. V případě teplého počasí je možné zaplavat si v rybníku přímo pod střediskem, kde najdete i vlastní písčitou a travnatou pláž. Rekreační středisko je v provozu od dubna do října. Konečná cena se odvíjí od délky akce, počtu účastníků a poskytovaných služeb. Základní cena pro osobu za noc a plnou penzi se pohybuje mezi 235 – 350 Kč. Více na www.haul.cz/rs-usvit.

V západních Čechách najdete v malebné přírodě chráněné krajinné oblasti u městečka Plasy, pouhých 25 km od Plzně rekreační středisko Máj. Celková kapacita areálu je 350 lůžek. Čeká na Vás kvalitně vybavený sportovní sklad a sportoviště všeho druhu – velké a malé fotbalové hřiště, volejbalové a nohejbalové kurty, beachvolejbalový kurt, pingpongové stoly, stolní fotbálek, šipky a ruské kuželky. Rekreační středisko je v provozu od dubna do října.  Konečná cena se odvíjí od délky akce, počtu účastníků a poskytovaných služeb. Základní cena pro osobu za noc a plnou penzi se pohybuje mezi 235 – 350 Kč. Více na www.haul.cz/rs-maj.

Nově má teď Agentura HAUL ve svém portfoliu rekreační středisko Palkovické Hůrky v obci Palkovice, v příjemném prostředí podhůří Beskyd. Jedná se o horský hotel s řadou sportovišť.  Celková kapacita areálu je cca 220 lůžek. Samozřejmostí je plně vybavený sportovní sklad a množství sportovišť. K dispozici je velké fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, tenisový kurt, basketbalové koše, pingpongové stoly, stolní fotbálek, šipky, ruské kuželky a v případě teplého počasí můžete využít i menší krytý bazén. Hotel je v provozu celoročně. Chatková část od dubna do října. Konečná cena se odvíjí od délky akce, počtu účastníků a poskytovaných služeb. Základní cena pro osobu za noc a plnou penzi se pohybuje mezi 235 – 350 Kč. Více na palkovickehurky.cz.

Nedávno bylo do nabídky agentury přidáno pořádání Párty akcí. Jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí bavit, oslavit důležitou událost, výročí nebo narozeniny a zažít něco opravdu nezapomenutelného.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...