Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jarní prázdniny

Užijte si jarní prázdniny a najděte své rodině program na míru

  • Publikováno: 26. 02. 2014

Jarní prázdniny jsou v plném proudu, přesto lze ještě najít ubytování na horách nebo volné kapacity na zimních táborech pro děti, ať už hledáte klasický lyžařský výcvik, nebo třeba jen příměstský tábor. Možná vás zaskočilo počasí a místo pobytu na horách jste se rozhodli zůstat doma a hledáte pro své děti zajímavý program nebo pobyt se zajímavým zaměřením – je libo jezdecký tábor nebo pobyt se zaměřením na fotografování, muzicírování nebo vědu? Ocení vaše děti hru na himálajskou výpravu nebo expedici do starověkého Egypta? To vše najdete na portálu Borovice.cz. Pokud chcete naopak využít menšího zájmu o pobyt na horách a odjet takříkajíc „last minute“, zadejte si poptávku na ubytování pro rodinu nebo pro celou partu přátel.

Stačí využít našeho katalogu táborů a vybrat si tábor podle vašeho kraje, termínu prázdnin, věku dětí, finančních možností i temperamentu. Borovice vám pomůže najít rodinnou dovolenou, pobyt s partou přátel, tábor pro malé sportovce i dobrodruhy, ale i zajímavé akce pro děti v místě vašeho bydliště.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...