Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Benefiční koncert v kostele sv. Cyrila a Metoděje

Přijďte v pátek 15. listopadu 2013 do kostela sv. Cyrila a Metoděje na benefiční koncert na podporu činnosti Centra integrace dětí a mládeže.

  • Publikováno: 11. 11. 2013

Na benefičním večeru vystoupí Tamara Schmidt (Ukrajina) zpěv a klavír, Maria Belyaeva (Rusko) klavír, Julie L. Kucks (USA) zpěv a klavír, Megan Hasse (USA) poezie, Ariana Carr (USA) poezie, Tiffany Chappell (USA) poezie.

Cena vstupenky-daru je minimálně 100Kč. Vstupenky zakoupíte v kanceláři CID, Peckova 277/7, Praha 8 nebo na místě hodinu před začátkem koncertu. Akce se koná za podpory mezinárodní školy ISA a Agentury ForDreams o.s.

Koncert se koná v pátek 15.11.2013 v 18.00 v kostele sv. Cyrila a Metoděje na Karlínském náměstí Praze 8.

Centrum integrace dětí a mládeže, o.s. (CID) – humanitární občanské sdružení pomáhá vytvářet podmínky pro integraci zdravotně, sociálně a jinak znevýhodněných dětí a mládeže včetně jejich rodičů a prarodičů.

V současné době se CID zaměřuje na ochranu práv dětí, podporu jejich zájmů a potřeb a na vytváření podmínek pro integraci zdravotně a sociálně handicapovaných dětí a mládeže, včetně jejich rodičů. Zdravotní oblast pomoci se týká zejména chronických a civilizačních onemocnění – alergie, atopie, kožních a respiračních chorob. Sociální služby jsou určeny pro děti z narušených či neúplných rodin, bez rodičů, s nezaměstnanými nebo příliš zaměstnanými rodiči, z dětských domovů, děti s problémy sociability, učení, komunikace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...