Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Poslední exkurze na Boeing 737 Korean Air

Nejen letečtí fandové mají poslední možnost potkat v rámci pravidelných exkurzí do neveřejných prostor Letiště Václava Havla Praha Boeing 747 společnosti Korean Air.

  • Publikováno: 18. 09. 2013

Velký stroj nazývaný také Jumbo bude na letišti k vidění pouze do konce září, od října pak bude společnost na lety do Prahy používat Boeing 777. Poslední exkurze s prohlídkou Jumba jihokorejského dopravce se uskuteční 28. září od 17:30.

V rámci prohlídek Letiště Václava Havla Praha se dostanete do míst, kam se cestující běžně nedostanou, poznáte pracovní zázemí mnoha zajímavých profesí, uvidíte provoz na odbavovacích plochách, seznámíte se s dráhovým systémem, dostanete se do těsné blízkosti letadel, do terminálů, salónků a zázemí pro cestující a poznáte nejmodernější stanici Hasičské záchranné služby v České republice, dále také hangár F, opravárenské centrum pro letadla.

Můžete si vybrat z pěti prohlídkových tras, které jsou vhodné pro různé věkové kategorie a vždy přizpůsobené zájmům a věku účastníků. Speciální exkurze jsou k dispozici i pro fotografy amatéry, kteří mohou fotografovat nejen z autobusu, ale hlavně venku poblíž dráhy.

Trasy exkurzí jsou pevně dány a může se na ně přihlásit kdokoliv. Tyto prohlídky jsou určeny zejména pro jednotlivce, pro rodiny a menší skupiny. Výklad je uzpůsoben pro všechny věkové kategorie. Prohlídka trvá dvě hodiny a je nutné si místa předem rezervovat zde.

Individuální návštěvníci Národního technického muzea a Království železnic mají navíc jedinečnou možnost navštívit i exkurzi na letišti Praha se slevou 20 % na vstupném. Sleva platí i v opačném případě, kdy můžete uplatnit slevu v NTM i v KŽ na vstupenku z exkurze na Letišti Praha. Slevy lze uplatnit ve stejném roce.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...