Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zaostřeno na Jizerky

Pošlete do soutěže Zaostřeno na Jizerky své nejlepší fotografie s tematikou Jizerských hor. Soutěží se o krásné ceny!

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor ve spolupráci se Správou CHKO Jizerské hory vyhlašuje třetí ročník fotosoutěže s příznačným názvem Zaostřeno na Jizerky. Do soutěže se může přihlásit každý, kdo zašle své nejlepší fotografie s tématikou Jizerských hor.

Stačí zaslat fotografie s libovolným tématem z Jizerských hor v elektronické i papírové podobě. Vyvolané fotografie musí mít velikost delší strany od 28 do 60 cm, elektronické fotografie musí být ve formátu JPG nebo TIF a mít velikost delší strany minimálně 800 pixelů.

Fotografie zasílejte nebo předávejte na adresu kanceláře Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor, která sídlí na adrese Matoušova 453/21, 460 01 Liberec 3. Digitální zasílejte emailem na adresu jizerky@ecn.cz. Nezapomeňte na fotografii (i do emailu) uvést jméno, adresu, email nebo telefon, název fotografie, případně také místo jejího pořízení.

Každý autor se může zúčastnit soutěže maximálně se čtyřmi fotografiemi. Uzávěrka soutěže je v neděli 7. června 2013. Na vítěze čekají hodnotné ceny a pěkné knihy. Z třinácti nejlepších snímků bude sestaven kalendář Zaostřeno na Jizerky 2014.

Vítězné snímky vybere odborná porota. Následně proběhne jejich výstava, kde budou fotografie představeny veřejnosti a kam budou jejich autoři samozřejmě pozvaní. Z těch nejlepších bude sestaven kalendář pro rok 2014. Výtěžek z výstavy a prodeje kalendářů bude využit na výsadbu původních druhů dřevin do Jizerských hor.

V loňském roce dorazilo 219 fotografií od 59 autorů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...