Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Běželo se pro Paraple 2012

Kdo byl ve čtvrtek 14. června v Letenských sadech, mohl se zúčastnit třináctého ročníku tradiční benefiční akce Běh pro Paraple.

  • Publikováno: 14. 06. 2012

Třináctý ročník benefiční akce ve prospěch Centra Paraple se uskutečnil ve čtvrtek 14. června od 15:00 v pražských Letenských sadech. Hravý závod dvojic, rodin s dětmi, známých osobností, firem a médií v běhu na sto metrů volným stylem nabídl všem účastníkům kromě závodů v běhu i závody v jízdě na koloběžce a další zábavu pro děti a dospělé.

Každý, kdo se rozhodl svou účastí v běhu na 100 m Centrum Paraple podpořit, zaplatil startovné a dostal dárek. Dospělí startovali za 300 Kč a dostali tričko s vtipem, které bylo zároveň symbolickou vstupenkou na večerní koncert skupiny MIG 21 a koupit si ho mohli i ti, kteří neběželi. Startovné pro děti bylo 50 Kč a ani děti „neodběhly“ s prázdnou – dostaly placku s vtipem.

Program zahájil ve tři hodiny Zdeněk Svěrák spolu s moderátory akce Kateřinou Nekolnou a Vladimírem Krocem.

Mezi 15. a 18. hodinou proběhly závody dvojic, rodin s dětmi, známých osobností, firem a médií v běhu na sto metrů volným stylem; závody na koloběžce; soutěže o ceny; malování na obličej; malování křídami; prezentace Centra Paraple; opičí dráha.

Mezi 16. a 17. hodinou se o program postaralo Divadélko Romaneto.

Nakonec od 19 do 20 hodin proběhl parádní koncert skupiny MIG 21.

Novinkou letošního ročníku byla také účast známého ultra-maratonce Miloše Škorpila, který již týden před akcí „trénoval a zval“ na Běh pro Paraple.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...