Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zábavní parky v Německu nabité zábavou

Německé zábavní a tématické parky nabízejí spoustu zábavy: čekají na vás adrenalinové horské dráhy, kouzelníci a akrobaté, nad kterými se vám bude tajit dech.

  • Publikováno: 22. 04. 2012

Chcete se pobavit a odpočinout si na jednom místě a zabavit přitom i své ratolesti? Pak se určitě vydejte do některého z německých zábavních a tematických parků.

Nabídka je opravdu široká. Do některých z nich je to z České republiky co by kamenem dohodil. Přehled těchto zábavních parků si můžete prohlédnout na webových stránkách www.germany.travel. Pro lepší orientaci doporučujeme také interaktivní mapu, kterou naleznete v pravém horním rohu.

O zábavu bude postaráno: v německých zábavních a tématických parcích se dobře pobavíte. Čekají na Vás napínavé momenty ve světě dobrodružství, nečekaně bezprostřední setkání s menšími i většími zvířaty, fascinující svět velkolepých tématických parků či fantasticky laděné bazény plné atrakcí.

Všude si Vy i Vaše nálada přijdou zaručeně na své. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, jedním si budete moci být jisti: něco takového jste ještě nezažili.

Na co byste měli chuť? Vyberte si z bohaté nabídky, co by vás nejvíce bavilo, zábavní či tématický park, zoologickou zahradu nebo lesní ohradu. Budete se mít na co těšit!

Na stránkách je na výběr z více než padesáti zábavních center, každé z nich je stručně popsáno (v angličtině) a k dispozici jsou odkazy a fotky, lépe ilustrující, na co se v něm můžete těšit. Na interaktivní mapě vidíte, kde který zábavní park leží, samozřejmostí je proklik na popis a navíc si zde rovnou můžete nechat naplánovat cestu ze svého bydliště až na místo.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...