Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Udělejte si výlet a navštivte zábavní komplex CENTRUM BABYLON v Liberci

V červnu roku 2010 byl komplex Centra Babylon vyhodnocen „Nejlepším turistickým produktem“. Tuto cenu udělila Česká centrála cestovního ruchu Czechtourism.

  • Publikováno: 10. 04. 2012

CENTRUM BABYLON je počítaný mezi turistické cíle města Liberce. Zábavní část spolu s HOTELEM**** BABYLON, který má kapacitu ubytování pro 1000 osob, nabízí návštěvníkům nespočet možností relaxace a zábavy.

Za návštěvu stojí  aquapark ve stylu antických lázní. Nabízí koupel v nestandardním prostředí, ale i notnou dávku adrenalinu. Zdejší tobogány Temná galaxie, Tornádo, Anakonda a pro nejmenší Dráček prověří odvahu. Tajemné jeskyně svádějí ke hrám. Po vodních hrátkách můžete odpočívat  v saunách nebo ve vířivkách. Aquapark v takovémto pojetí je první a díky svému tematickému zaměření jediný v České republice.

Po návštěvě Aquaparku můžete zavítat do LUNAPARKU – ve stylu staročeské pouti. Kolotoče, houpačky, areál opičích drah a prolézaček, nafukovací hrady, autodrom, divoký býk Zde si jak děti, tak i rodiče přijdou na své.

Po zábavě trocha vědeckého zkoumání. Interaktivní, zábavně naučný iQpark vás jistě překvapí. Je to místo, kde věda je zábava. Jednoduchou formou nejrůznějších her a testů pochopíte nejen fungování věcí naprosto běžných, ale i principy fyzikálních zákonů.
A opět troška adrenalinu – pod střechou Centra Babylon naleznete i 4D simulátor – XD Theater. Jako hlavní postava zde prožijete vzrušující výlety na cizí planety, do ledových pustin či do hlubin země. Jen stěží rozeznáte fikci od reality.
Jaké další zábavní atrakce zde můžete ještě zažít? BOWLING – GOLFOVÝ SIMULÁTOR – LASER SHOT a řadu restaurací a kaváren.

Po návštěvě zábavních zařízení je možná kompletní relaxace ve WELLNESS CENTRU ve stylu antických lázní. Zde je pro vás připraveno na 20 různých procedur.

Neváhejte! Důvodů, proč navštívit CENTRUM BABYLON, je spousta. Víte například, že:
– v Babylonu naleznete největší zrcadlový labyrint v Evropě?
– komplex Centra Babylon zabírá plochu větší než 7 fotbalových hřišť?
– v AQUAPARKU se pravidelně koná aquazorbing?
– v  iQPARKU můžete projít rotujícím vesmírným tunelem a  můžete se zde schovat do obrovské mýdlové bubliny a  zevnitř si ji osahat?
– v iQPARKU naleznete nejvíce interaktivních exponátů v České republice?

To vše a ještě více na vás čeká v Centru Babylon –  přijeďte, přesvědčte se, bavte se a užívejte.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...