Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijeďte již podvanácté na Ledovou Prahu 2012

Pro děti, které se v období pololetních prázdnin (3. - 5. února 2012) chtějí pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách, je tady i letos Ledová Praha.

  • Publikováno: 30. 01. 2012

Vstupenky na Ledovou Prahu obrdžíte již v tomto týdnu (30. 1. – 3. 2. 2012)! K vyzvednutí jsou v sídle Pionýra v recepci na Senovážném náměstí 977/24 každý den od 9:00 do 17:00 hodin.

Počet účastníků akce rok od roku stoupá, stejně tak stoupá i počet dětí z dětských domovů, pro které je to často jediná (a navíc finančně velmi dostupná) možnost, jak navštívit Prahu.

Díky množství spolupracujících institucí nabízí Ledová Praha možnost prožít tři dny v hlavním městě a poznávat jeho historii, památky, navštěvovat muzea i nejrůznější turistické atrakce a dokonce i kulturní představení (koncert, divadlo či film, podle aktuální nabídky Ledové Prahy).

Co je pro vás připraveno?

Jednotná vstupenka, která vám otevře dveře do pražských muzeí a dalších institucí (Národní muzeum, Muzeum hl. m. Prahy, Židovské muzeum, Vojenský historický ústav, Klementinum, Botanická zahrada hl. m. Prahy, Žižkovská televizní věž, Petřínská rozhledna a další).
Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu.

Koncert Děti dětem, který se koná již popatnácté, a to v sobotu 4. února v Kongresovém centru Praha. Vystoupí zde jednak „dětští umělci“ a dále profesionální hosté.

Pro přihlášené mimopražské kolektivy dětí bude zajištěno ubytování v několika pražských školách (na vlastní karimatce a ve vlastním spacáku) a dále zlevněné jízdné po dobu trvání akce.

Tuto akci pořádá Pionýr a Nadace Dětem 3. tisíciletí ve spolupráci s několika pražskými školami – letos již podvanácté!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...