Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Dny jihočeského rodinného lyžování na Sternsteinu

Dny jihočeského rodinného lyžování na Sternsteinu se uskuteční 21. -22. ledna 2012. Užijte si kvalitní sjezdovky s krytou kabinkovou lanovkou s celou rodinou za mimořádně výhodnou cenu!

  • Publikováno: 12. 01. 2012

„Dny jihočeského rodinného lyžování chceme poděkovat českým lyžařským rodinám za věrnost našemu středisku a zároveň chceme podpořit, aby více dětí trávilo svůj volný čas zdravým pohybem na čerstvém vzduchu místo vysedávání u počítače.

Jsme si vědomi, že lyžování je v současné době obzvlášť pro rodiny s více dětmi nákladný koníček, a proto chceme touto prospěšnou akcí dopřát českým rodinám zábavné zimní radovánky na Sternsteinu“ – Andreas Eckerstorfer, obchodní ředitel Skiareálu Sternstein

Skiareál Sternstein si váží toho, že na jeho sjezdovky jezdí stále více lyžařů především z Jižních Čech, a proto Vás srdečně zve na Dny jihočeského rodinného lyžování na Sternsteinu.

Přijďte si 21. nebo 22. ledna 2012 užívat zimní radovánky na Sternsteinu za symbolickou cenu 30 € pro celou rodinu. Na zvýhodněný rodinný skipas za 30 € mohou lyžovat až 2 dospělé osoby a 3 děti do 16 let včetně.

V den své účasti na Dni jihočeského rodinného lyžování obdržíte na pokladně Sternsteinu rodinný skipas za zvýhodněnou cenu po předložení potvrzujícího emailu a OP nebo pasu osoby, která provedla registraci. Na pokladně můžete být vyzváni k prokázání přímého rodinného vztahu rodič – dítě. Při zakoupení skipasu budete požádáni o vratnou zálohu v hodnotě 2 Euro za skipas.

Skiareál Sternstein je v provozu od 8.30 do 16.15.

Těšte se na příjemné lyžování na skvěle upravených sjezdovkách, pohodlnou a rychlou přepravu v kryté kabinkové lanovce kombinované se šestisedačkou, dovádění v novém dětském parku Elefuntasia se 179 m dlouhým pojízdným kobercem či skvělou gastronomii a zábavné après ski s hudbou a tancem!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...