Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Duha Tangram předávala vlastnoručně vyrobené dárky dětem ve škole pro nevidomé

Členové Duhy Tangram během několika minulých měsíců vytvářeli textilní didaktické hračky pro děti z mateřské školy a pro žáky prvního stupně školy pro nevidomé v Praze 1.

  • Publikováno: 25. 12. 2011

Zkušenosti se šitím na šicím stroji a s prací s textilním materiálem získali v létě během mezinárodního projektu Let´s be creativ together. Proto již nebyl vůbec žádný problém v tomto novém projektu vytvořit velkou sadu měkkých flísových hraček , kde byli kočičky, pejskové, žabičky, myšky, rybičky, ježci, sluníčka a zajíčci.

Předávání hraček bylo velmi krásné, proběhlo 13. prosince v historických prostorách školy na Hradčanech. Každé dítko dostalo svoji novou hračku, kterou si samo pojmenuje a může ji také použít v postýlce jako polštářek. Dětem i organizátorům se celá akce velice líbila a již se rozmýší o dalším pokračování spolupráce s touto školou. Udělat někomu radost vždy moc potěší.

Aktivita byla podpořena programem Mládež v akci, Iniciativa mládeže. Také rodina Findova poslala celou velkou krabici vatelínu pro vycpání hraček.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...