Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Junior Internet pro mladé a kreativní příznivce internetu

Je vám 18 let a méně, jste kreativní, plní nápadů a zajímáte se o Internet? Chcete porovnat své schopnosti se svými vrstevníky a navázat užitečné kontakty?

  • Publikováno: 02. 12. 2011

Přihlaste se do projektu Junior Internet se svými webovými stránkami, designy či texty o Internetu! Junior Internet se může stát vaším odrazovým můstkem, který vás vyhoupne do světa úspěšných mladých internetových webdesignerů, programátorů, internetových novinářů, či dokonce náctiletých podnikatelů!

Junior Internet probíhá již dvanáctým rokem a je určen všem mladým lidem do 18 let, kteří využívají Internet nejen k zábavě.

Se svými webovými stránkami, designy či texty o Internetu se mohou přihlásit do internetových soutěží. Účastníci soutěží pak budou pozváni na konferenci, na které bude připraven bohatý program o Internetu, plný přednášek, prezentací, diskusí a soutěží o Internetu. Během konference budou mít možnost najít si kamarády se stejnými zájmy, navázat cenné kontakty, domluvit si spolupráci na internetových projektech a dozvědět se spoustu nových informací o Internetu. Vítězové soutěží obdrží hodnotné ceny a především možnost prezentovat své projekty na konferenci nejen před svými vrstevníky, ale i před novináři či internetovými odborníky.

Čeští vítězové se pak spolu s vítězi z ostatních zemí rovněž zúčastní třídenního mezinárodního sympozia, které v roce 2011 proběhne v Bratislavě.

Na Junior Internetu již vyhrála řada mladých lidí, kteří dnes řídí úspěšné internetové projekty, pracují v internetových médiích nebo dokonce mají vlastní firmy a přitom jsou stále školou povinní. I vy se k nim můžete přidat!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...