Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hopsárium jako ideální cíl pro školní výlet

Hopsárium v Českých Budějovicích je největší zastřešený zábavní park v jižních Čechách - rozkládá se na ploše o rozměrech přes 2100 metrů čtverečních.

  • Publikováno: 28. 11. 2011

Dovádět zde mohou děti i dospělí například na osm metrů vysoké prolézací věži, skluzavce s tachometrem nebo na maxitrampolínách.

Co ale potěší především pedagogy, kteří nemají nervy střežit své smečky na výstavách plných křehkých předmětů, je hřiště ideálním místem pro dopolední i celodenní výlety. Je využíváno mimo jiné jako náhradní program pro školy v přírodě, lyžařské a jiné kurzy v případě nepřízni počasí. Kapacita haly je několik set osob.

Všechny atrakce jsou vyrobeny výhradně v zemích EU a jejich bezpečnost je certifikována. Herní atrakce jsou dimenzovány i pro dospělé. Hala je krytá, vytápěná a větraná. Je k dispozici celoročně, bez ohledu na počasí. Je možné zajistit i stravu podle konkrétních požadavků.

Navíc lze ve spolupráci s pedagogy připravit doprovodné a soutěžní programy, které korespondují s aktuálním tématem výuky. Zajímavá je i možnost využití dopravního hřiště pro didaktické účely. Dopravní hřiště disponuje dopravními značkami, parkovišti, přechody pro chodce a dalšími atributy, se kterými je možno se na silnici v běžném životě setkat.

V rámci výchovy k samostatnosti lze připravit večerní nebo noční program se spaním přímo v centru.

V dopoledních hodinách pracovních dnů nabízí centrum výraznou slevu na vstupném. Pedagogický doprovod má vstup zdarma.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...