Přidat inzerci

Facebook

Navigace


(před) Vánoční těšení na Praze 12

Divadlo, koledy, Mikuláš s čertem a andělem a mnoho dalšího bude připraveno na adventním programu pro všechny, kdo si chtějí vychutnat předvánoční čas.

  • Publikováno: 20. 11. 2010

(před) VÁNOČNÍ TĚŠENÍ je adventní program, který pořádá Městská část Prahy 12 pro děti i dospělé.
Navštívit ho můžete 1. prosince od 15:30 do 17:30 na parkovišti Sofijského náměstí v Praze – Modřanech.

Po celou tuto dobu mohou šikovné ruce všech malých návštěvníků vytvářet v zastřešených prostorách výtvarných dílen krásné předměty. Domů si odnesou keramické zvonečky, svíčky z plátů včelího vosku i papírové schránky na přání od Ježíška.

Od 16 hodin ožije pódium vystoupením folklórního souboru MODŘENEC, který nabídne pásmo sólových vánočních písniček, tanečků a lidových zvyků.
Následovat bude divadelní představení jihočeského souboru Studio dell’arte Vánoce za časů našich prababiček aneb jak se v Čechách strašívalo. Tímto programem Sylva Malinková a Stanislava Kočvarová připomenou dětem (a nejen jim) adventní čas tak, jak jej prožívali lidé v dřívějších dobách.

Krátce před 17. hodinou přivítá průvodce celým podvečerem pan Rostislav Tvrdík, člen souboru Chorea Bohemica, na pódiu starostu MČ Praha 12. Společně pak slavnostně rozžehnou světla vánočního stromu Prahy 12.

Závěr programu bude patřit koledám a vánočním písním v provedení Rostislava Tvrdíka a dalších hudebníků.

Děti se mohou těšit také na příchod mikulášské trojice, která mezi návštěvníky zavítá po 16. hodině. Mikuláš bude samozřejmě štědrý a obdaruje na konci programu hodné děti i malé zlobily lákavým balíčkem.

A pokud někomu během (před) VÁNOČNÍHO TĚŠENÍ vyhládne nebo se bude chtít ohřát třeba horkým svařeným vínem, jistě ho uspokojí široká nabídka stánkového občerstvení.

www.praha12.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...