Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sobota bude v Aquapalace Praha patřit dětem, vstup mají za 1 Kč

Vodní svět v Aquapalace Praha se v sobotu 5. června promění na svět pohádek. Pohádkové je tuto sobotu i vstupné, které mají děti za 1 Kč. Vodní svět navíc zaplní kouzelníci a klauni, kteří vás…

  • Publikováno: 04. 06. 2010

Čekají vás také soutěže o hezké ceny a celé odpoledne bude hrát DJ pro zábavu i k tanci.
Ve venkovní zóně najdou děti skákací hrad nebo si mohou vyzkoušet facepainting, malování na obličej, nebo se přihlásit do balónkové školy a shlédnout neobvyklou balónkovou show.

V Paláci pokladů děti najdou vrak pirátské lodi, vodní hřiště se skluzavkou, ale také brouzdaliště a další vodní atrakce. Pro ty odvážnější čeká v Paláci dobrodružství šest tobogánů dlouhých 440 metrů, 3 klouzačky a tajemný spacebowl. Rodiče jistě ocení možnost odpočinku v Paláci relaxu nebo v Saunovém světě, kde najdou 12 druhů saun. Samozřejmostí jsou komfortní a prostorné šatny i praktické zázemí s přebalovacím pultem a také novým dětským koutkem.

Praktické informace

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...