Přidat inzerci

Facebook

Navigace


K Vánocům lze darovat i pobyty na koňské farmě - dárky, které z paměti hned tak nevymizí

Vánoce se nezadržitelně blíží, davy v obchodech houstnou, města mrznou, lidi ve městech také mrznou, fronty jsou obrovské a dárky přibývají jen pomalu... Objednávání dárků přes internet má své…

  • Publikováno: 19. 12. 2009

Takovou věcí, která se jen těžko stane nevyžádaným pracholapačem, ale v mysli obdarovaného zůstane ještě hodně dlouho, je určitě darování zážitku.

Farma Čapí letka nabízí poukazy na pobyty s koňmi, jízdy s instruktory, základní školení a také na méně tradiční zkušenosti, jako je například dojení koz nebo výroba sýra.
Jestli stále nevíte, co dát svým blízkým k Vánocům, mohlo by být tohle zajímavým řešením.

Poukaz na Koňský víkend zahrnuje víkend s výukou jízdy na koni včetně teorie a vyjížďky do okolí pro začátečníky i pokročilé. To vše v klidném a romantickém prostředí Farmy Čapí letka.

Poukaz na víkend na Farmě Čapí letka je víkendový pobyt na Farmě Čapí letka s ubytováním ve zděném domku nebo v mobildomku. Při pobytu si můžete užívat kontakt se zvířaty na Farmě, odpočívat a relaxovat nebo si zajezdit na koních, projet se na kole, zúčastnit se dojení koz nebo výroby sýrů.

Poukaz na víkend V SUDU zahrnuje víkendový pobyt na Farmě Čapí letka s ubytování v originálním obytném sudu. Ten se uvnitř skládá ze dvou dvoulůžek, nočního stolku, lampičky a zásuvky. Společná koupelna a WC je od sudu vzdálena 15m. V sudu je teploučko a moc útulně.

Poukaz na jízdu na koni pro 2 osoby v sobě skrývá jízdu na huculských koních. Začátečníky zkušení instruktoři povodí po okolní krásné krajině, zkušení si koně povedou sami

Poukaz na táborový pobyt se může stát krásným dárkem pro dítě. Podrobný přehled táborů pro rok 2010 najdete na webových stránkách Čapí letky.

Poukaz na libovolně zvolené služby nebo na konkrétní častku je určitě dobrým řešením pro náročnější požadavky. Sami si můžete sestavit balíček, který bude obsahovat vámi zvolené parametry pobytu – Čapí letka vám s jeho tvorbou ráda pomůže. Záleží jen a jen na vaší fantazii a představách pěkné dovolené.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...