Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Memoriál Jana Tleskače 2009: IX. Mistrovství světa ve vyjímání hlavolamu „ježek v kleci“

V sobotu se uskuteční Memoriál Jana Tleskače - IX. mistrovství světa ve vyjímání hlavolamu „ježek v kleci“. Co je ježek v kleci ví snad každý - původně kovový hlavolam se zdánlivě…

  • Publikováno: 25. 11. 2009

Jan Tleskač jej navrhl a skryl do něj nákres létajícího kola. Poté se ježek dědil od Velkého Vonta k Velkému Vontu jako odznak této chlapecké vůdčí funkce, až přišel Losna, který jej byl schopný díky Rychlým šípům znovu vyndat.
A poradí si s tímto úkolem i soutěžící?

V sobotu 28. listopadu to budou moci dokázat.
Memoriál začíná v 10 hodin; prezentace je od 9 h, eliminace od 10 h, finále od 14 h a ukončení v 16 hodin. Celá akce se bude odehrávat ve společenském sálu kláštera Emauzy: místo soutěže je v zadní části areálu kláštera, vchod v podloubí za kostelem.

Soutěžní kategorie:
Benjamin: do 6 let (nar. 2004 a mladší)
Junior: 7 – 15 let (nar. 1995 – 2003)
Senior: nad 15 let (rok nar. 1994 a starší)

V rámci programu se ve spolupráci s nakladatelstvím Prostor uskuteční prezentace a křest prvního beletristicky zpracovaného životopisu Jaroslava Foglara Jestřábův let. Současně proběhne autogramiáda autora Lubomíra Kubíka. Knižní novinku, která přichází na trh bezprostředně před MJT 2009, bude možno na místě zakoupit s akční slevou.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...