Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Plzeňská CVVZ v číslech

Celostátní vzájemná výměna zkušeností se blíží. Již v pátek se do Plzně sjede 268 účastníků, aby porovnali své názory a zkušenosti. Kolik lidí a organizací se letos zúčastní? Loni se na…

  • Publikováno: 09. 11. 2009

Reálně se dostavilo 417 účastníků.

Letos je přihlášeno 177 organizací.
Nejvyšší počet zástupců bude mít Pionýr, za který je přihlášeno třicet pět lidí. Za Asociaci TOM jich přijede dvacet, za Junák šestnáct. Dvanáct účastníků přijede za Halahoj, jedenáct za DDM. Desítky pak dosáhne ČTU a Středisko volného času Rosice. Další organizace budou zastoupeny nižším počtem účastníků.

Na stárnkách CVVZ je zaevidovaných 740 lidí, zaplacenou účast má 268 účastníků. Reálné číslo bude pravděpodobně ještě zcela jiné, někdo může onemocnět nebo se přihlásit až na místě.
Nejvíce účastníků přijede do Plzně z Prahy – bude jich 87. Hostitelská Plzeň je zastoupena 42 účastníky, třetí místo pak obsazuje Třebíč s 22 přihlášenými účastníky.
Oproti loňskému roku se věkový průměr zvedl o více než jeden rok, letos je věkový průměr spočten na 27,9 let. Protože je ovšem CVVZ omezeno spodní věkovou hranicí, ne však horní, je toto číslo jen málo vypovídající – několik starších účastníků hravě zvrátí průměr na svoji stranu.
Nejčastěji zastoupený věk je osmnáct a dvacet let, takto starých účastníků přijede třicet. Devatenáctiletých přijede dvacet sedm, třiadvacetiletých přijede dvacet pět. Nad dvacet zástupců je ještě ve skupinách čtyřiadvacetiletých, jednadvacetiletých, šestnáctiletých, patnáctiletých, sedmadvacetiletých, osmadvacetiletých a sedmnáctiletých.
Nejstaršímu přihlášenému účastníkovi je 67 let, dvěma nejmladším je 14 let.

Do statistik byli zahrnuti pouze účastníci se zaplacenou účastí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...