Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Odpoledne pro děti z dětských domovů v Aquapalace Praha

Aquapalace Praha ve spolupráci s občanským sdružením Slunce dětem pořádá ve čtvrtek 17. září od 15 hodin zábavné odpoledne pro více než 100 dětí z dětských domovů. Malé návštěvníky přijedou…

  • Publikováno: 16. 09. 2009

Děti z pražských a středočeských dětských domovů čeká spousta soutěží na suchu i ve vodě. Podniknou například jízdu na nafukovacích kosatkách, lovení rybiček z bazénu nebo plavbu na člunu.

„Po skončení soutěžního programu si děti mohou vyzkoušet jednotlivé atrakce rozlehlého Vodního světa, od skluzavek přes tobogány a dětská vodní hřiště až po umělé vlnobití ve speciálním bazénu. Unikátem je také akvárium se třemi živými žraloky a dalšími mořskými živočichy, které mohou malí návštěvníci pozorovat přímo z korálového bazénu,” říká generální ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Různé akce bude Aquapalace Praha pořádat i nadále.

Od 24. do 25. září se zde uskuteční Dny chorvatské kuchyně. Zákazníci se mohou těšit například na marinovanou makrelu s česnekem, výborné ražniči, pleskavici nebo zeleninovou polévku „juha od povrča“.

Poslední zářiovou sobotu – 26. září od 14. do 18. hodin – se v Aquapalace Praha koná pohádkové odpoledne plné soutěží a her s názvem Z pohádky do pohádky. Pro děti, které do aquaparku s rodiči vyrazí, budou připravena pohádková stanoviště (například výtvarná dílna alá Perníková chaloupka), oblíbené malování na obličej, díky němuž se budou moci proměnit v klauny, princezny, víly, čerty nebo jiné pohádkové postavy, budou si moci v bazénu ulovit zlatou rybku, zatančit si s vílou, zahrát si na piráty nebo zkrotit nafukovací kosatku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...