Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prázdniny jsou teprve v polovině!

Dnes v noci se prázdniny přehouply přes polovinu. Po červenci, ve kterém jsme si mohli užít krásné slunečné počasí a parné dny i průtrže mračen a zimu, nastává srpen. Ačkoliv ani meteorologové…

  • Publikováno: 01. 08. 2009

Tábory se konají navzdory povodním, které zasáhly naši republiku v červenci, a děti si je jaksepatří užívají. S maximálním nasazením se pokoušejí zvítězit v hrách a soutěžích, pro dobré umístění své družiny či sebe samotného jsou schopné běhat lesem bez ohledu na únavu a přemýšlet nad šiframi s nasazením, které by překvapilo i jejich učitele ve škole. Získávají nové kamarády a přátele, z nichž se s mnohými budou dost možná stýkat po zbytek svého života. Jsou mezi svými vrstevníky a jsou s nimi spojeni společnými zážitky, společnými zájmy a společným způsobem života, byť jen po dobu několika týdnů.

I děti, které zrovna nejsou na žádném táboře, se o prázdninách nenudí. Parný víkend mohou strávit u vody, v horách nebo prohlídkou krasových jeskyní. K uspořádání vodní bitvy není potřeba táborový vedoucí, pořádně se můžou zlít i doma na zahradě s kamarády. Chybějící motivaci mohou snadno dodat maminky v podobě pytlíčku bombónů nebo oběda dle výběru vítěze.

Ačkoliv se již píše do data srpen, není třeba propadat skepsi. Není to tak, že je již polovina prázdnin za námi. Lepší je se radovat, že nás polovina prázdnin teprve čeká.
Kdo ví, třeba bude lepší než ta minulá?


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...