Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chcete poznat cizí zemi a její kulturu? Staňte se hostitelskou rodinou pro studenta!

Víte, že se celý svět může vejít k vám domů? Zjistíte to skrze hoštění studenta AFS, který k nám přijede z některé z více než 55 zemí světa! Přijede s cílem důvěrně poznat život v České…

  • Publikováno: 06. 07. 2009

Odlišnosti obohacují, nechte se obohatit i vy!

Do České republiky přijíždí každoročně strávit školní rok nebo pololetí studenti z nejrůznějších zemí světa – účastníci programu AFS. Už 21. srpna přicestuje více než sedmdesát středoškoláků, pro které hledá sdružení AFS hostitelské rodiny. Letos se jedná o studenty například z Thajska, Brazílie, Turecka a dalších zemí.

AFS jim zajišťuje pobyt v hostitelských rodinách. Pokud byste chtěli mít nového kamaráda, blíže se seznámit s jinou kulturou a jazykem a přispět k tomu, aby zahraniční student poznal kulturu českou – jednoduše pokud máte zájem o tuto celoživotní zkušenost, nahlédněte do průběžně aktualizovaného seznamu studentů a v případě zájmu ji kontaktujte.

Rodiny AFS nedostávají peníze, jejich obohacení spočívá v novém synovi či dceři a to je ta největší odměna! Hostitelský program je příležitostí k celoživotnímu přátelství s jiným člověkem či dokonce s jeho rodinou žijící v jiné části světa.

Hnutí AFS se vyvíjelo od r. 1914 a dnes je nejzkušenější organizací na poli mezinárodních studentských výměn na světě s programy ve více než 50 zemích a s více než 100 000 dobrovolníky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...