Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zábavná výuka angličtiny pro děti na táborech English 4 You

V dnešním světě stále roste potřeba jazykových znalostí a angličtina se tak stává nezbytným předpokladem pro zapojení moderního člověka do vyspělé společnosti. Letní jazykové tábory Summer…

  • Publikováno: 08. 06. 2009

Jsou vyhledávány především pro svoji intenzivní výuku angličtiny v atraktivním prázdninovém prostředí.

Kurz je zaměřen na prohloubení konverzačních schopností, aktivní vnímání řeči, přirozenou výslovnost a často chybějící nenucené užívání jazyka. Na druhé straně je vhodně opakována i gramatika, aby doplnila hlavní zaměření kurzu. Kromě samotné výuky tráví děti se svými učiteli i ostatní program kurzu, tudíž jsou nuceny konverzovat se svými vedoucími anglicky po celé dny.

Právě děti jsou díky svému věku schopny neuvěřitelně rychle a spontánně pojmout novou řeč včetně nových výrazů i výslovnosti, a tak je neustálý přímý kontakt s angličtinou vede k rychlému a přitom přirozenému osvojení jazykových schopností.

Cílem týdenních intenzivních kurzů English 4 You není jenom procvičení angličtiny, ale i její aktivní zdokonalování 24 hodin denně za výhradní účasti rodilých mluvčích anglického jazyka. Každé dítě, které se učí alespoň rok anglicky a chce se dále zdokonalovat prostřednictvím lektorů, jejichž mateřskou řečí je právě angličtina, má tuto možnost právě na kurzech English 4 You 2009 v krásném jihočeském prostředí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...