Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Deskové hry jako plnohodnotná varianta táborového programu

Byla v plánu etapovka nebo možná něco jiného – jenže ono prší a prší. Nejen pro tyhle případy se na táboře mohou uplatnit deskové hry. Deskové hry jsou dnes plnohodnotnou variantou…

  • Publikováno: 09. 05. 2009

Na táboře mohou být alternativou programu po večeři nebo třeba pro případ ošklivého počasí. Při jejich hraní již dávno nejde jen o štěstí, jako tomu bývalo v dobách Člověče, nezlob se, nyní musí člověk zapojit veškerý svůj důvtip či reflexy, aby neskončil poslední.

Firma MindOk nabízí letním táborům již druhým rokem kolekce svých her pro děti i pro dospělé zdarma k vyzkoušení. Balíček her je po prázdninách možné buď vrátit, nebo odkoupit za velmi výhodnou cenu.

Jediné, co je nutné udělat, je napsat mail na tabory@mindok.cz o bližší informace. Zpátky dostanete krátký formulář, který vyplníte a odešlete mailem zpět. V půli června obdržíte hry, které během letního tábora hrajete. Do konce září je potom – třeba i ohrané a s chybějícím materiálem – pošlete zpět nebo je můžete odkoupit do klubovny za zvýhodněnou cenu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...