Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Slavnostní vyhlášení vítězů Ekofóru 2008 proběhne 29. listopadu v Praze

Vyhlášení vítězů Ekofóru 2008 a předání diplomů a cen se letos uskuteční v sobotu 29. listopadu 2008 od 19 hodin v klubu Klamovka (Podbělohorská 3) v Praze. Změna místa byla provedena z…

  • Publikováno: 18. 11. 2008

Vstupné je 70 Kč, pro děti do 15 let a členy Hnutí Brontosaurus 40 Kč. Pozvaní autoři vtipu mají vstupné zdarma.

Ekofór je soutěž kresleného ekologického humoru pořádaná Hnutím Brontosaurus. Jeho cílem je zapojit veřejnost a hlavně děti do tvůrčích aktivit zaměřených na ztvárnění ekologických témat vtipným podáním a zvýšit touto formou u veřejnosti a především u mladých lidí zájem o životní prostředí.
Jde o neziskový projekt realizovaný za podpory komerčních subjektů (formou sponzoringu a mediálního partnerství) a státních institucí.

Historie Ekofóru sahá do let 1979 až 1989, kdy byla soutěž pravidelně pořádána Brontosaury z brněnského Vysokého Učení Technického a soutěžní díla byla vystavována na různých místech v Brně. Po jedenácti ročnících bylo pořádání soutěže ukončeno. K obnovení soutěže Ekofór došlo v roce 2004.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...