Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hnutí Brontosaurus pořádá Organizátorský kurz

Základní Článek Hnutí Brontosaurus Klub přátel Lukova s pomocí ostatních brontosaurů pořádá Organizátorský kurz. Ten je určen všem, kteří by se chtěli naučit připravovat pro mladé lidi akce…

  • Publikováno: 04. 11. 2008

Pro lidi, kteří mají rádi aktivní život.
Organizátorský kurz 2008-2009 začíná již ve středu 5.11.2008. Ke kurzu se můžete připojit i kdykoliv později, určitě se přijďte alespoň podívat.

Kurz se skládá z cyklu večerů a víkendovek, na kterých se dozvíte, jak takovou akci zajistit, jak připravit program a pracovat se skupinou lidí. Poznáte, že udělat dobrý program je nejen kumšt a dřina, ale i spousta legrace. A možná, to nejdůležitější, také zjistíte něco o sobě a poznáte fajn lidi, se kterými můžete třeba dobýt horu nebo vypít čaj.

Je zde možné také získat kvalifikaci Hlavní vedoucí dětských táborů akreditovanou u Ministerstva školství.
Kurzu je možné se zúčastnit od 16 let, kvalifikace se však dají získat až od 18 let. Příspěvek na kurz je 500 Kč, po úspěšném absolvování kurzu se 300 Kč vrací. Dále je třeba absolvovat minimálně jednu víkendovku, cena přibližně 100 Kč. Akce je finančně podporována Ministerstvem školství a tělovýchovy ČR.

Kurz 2008-2009 poběží každou středu od 18 hodin na pražské kanceláři Hnutí Brontosaurus, Senovážná 8, Praha 1. Kurz začíná 5. listopadu 2008 a končit bude 15. dubna 2009.

Přihlášky zasílejte na rostislav.konupka@centrum.cz nebo volejte 722 561 150 .

Obdobné kurzy Hnutí Brontosaurus pořádá i v Brně, víkendově či o prázdninách, více informací najdete na webu http://vzdelavani.brontosaurus.cz .


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...