Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Potvrzeno: Chrudim bude pořadatelem CVVZ v roce 2010

Prodloužený víkend patřil v Přerově Celostátní Vzájemné Výměně Zkušeností (CVVZ). Na ní si dalo dostavení několik stovek mladých vedoucích dětských a mládežnických organizací. Na setkání si…

  • Publikováno: 30. 10. 2008

Sdružení Altus se již dlouhodobě věnuje dětem a mládeži, a proto se letos rozhodlo opět zkusit kandidovat na pořadatelství této velkolepé akce. Před čtyřmi roky nám vítězství uniklo o patnáct procent, a tak jsme si letos řekli, proč to nezkusit znovu, říká organizátor volební kampaně Matěj Zelinka z Altusu.

Chrudimští se rozhodli letos zaujmout netypicky. Kromě své vize celé CVVZetky v roce 2010 připravili i taneční vystoupení jumpstyle. Ještě před samotnou volbou jsme uspořádali workshop a své vrstevníky naučili základům tohoto moderního tance, přibližuje Filip Netolický a dodává: Velmi nás potěšilo, že si s námi účastníci zatančili i při samotné volbě, což sklidilo velký úspěch.

Celostátní vzájemná výměna zkušeností se v minulosti konala v Brně, Praze, Českých Budějovicích či Ostravě. V roce 2009 akce proběhne v Plzni a o rok později v Chrudimi. Výsledek jsem přijal s velkým potěšením. Pro město bude pořádání takové akce velkou ctí a přínosem, uzavírá místostarosta města Chrudim Roman Málek, který byl volbě přítomen.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...