Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Google zaplatí za nápad století

Pokud máte nápad, který by mohl změnit svět, sem s ním! Firma Google vyhlásila soutěž o 10 milionů dolarů na realizaci tohoto nápadu. Je jedno, zda je váš projekt velký nebo malý, technicky…

  • Publikováno: 17. 10. 2008

Své nápady můžete posílat do 30. října na stránku www.project10tothe100.com . V přihlášce stručně popíšete svoji ideu a musíte také odpovědět na otázku, kdo bude mít z vašeho projektu vlastně prospěch a jaký.
Zaměstnanci firmy Google pak na konci ledna určí 100 nejlepších nápadů, které postoupí do semifinále. Od 27. ledna do 2. února 2009 pak z nich lidé, v on-line hlasování, vyberou ty nejlepší. Z dvaceti těch nejúspěšnějších vybere komise pět. Z nich pak v květnu 2009 bude známý absolutní vítěz.
Nápady by měly patřit do jedné z následujících kategorií: komunita, příležitosti, energie, životní prostředí, zdraví, vzdělání, přístřeší a ostatní. Podrobnější popisy, co která kategorie znamená, najdete na výše uvedených stránkách.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...