Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zlatý Amos 2008 navštívil iQpark

Korunovaná královna českých pedagogů Emílie Kostrbová dorazila v pátek i do Liberce. Před paní Kostrbovou usedlo na zlatý trůn učitelů české republiky již 14 pedagogů. „Hlavním cílem…

  • Publikováno: 10. 10. 2008

Do ankety pedagoga přihlašují žáci, kolegové nebo třeba i rodiče. „Děti v nominacích nejvíce oceňují smysl pro humor, na druhém místě spravedlnost a co je zajímavé, hned třetí oceňovanou vlastností je přísnost.“, dodal Hrzal.

V anketě se obvykle na čelních příčkách objevují mladí kantoři muži. Paní Kostrbová je teprve čtvrtou ženou, která si na hlavu nasadila ámosí korunku vyrobenou kde jinde než v Jablonci. „Když mě mí žáci přihlašovali, trochu jsem váhala. Nechtěla jsem ale děti zklamat a řekla: tak dobře děcka, tak do toho půjdem.“, uvedla Kostrbová.

A vyplatilo se. S paní Kostrbovou vyhrála i celá její třída zájezd do libereckého Babylonu. „Paní profesorka si určitě vítězství plně zaslouží, je to šarmatní a vtipná dáma“, uvedl Pavel Coufal z libereckého iQparku, který do soutěže věnoval jednu z hlavních cen. A že správný pedagog nezahálí ani na školním výletě se ukázalo při prohlídce interaktivního centra. Experimentovala a hrála si se svými studenty více než tři hodiny. „Pro kantora je nesmírně důležité, pokud cítí, že s ním studenti soucítí, že ho podporují. Když máte děti rád, a oni to poznají, potom se s nimi mnohem lépe spolupracuje.“ vysvětlila Kostrbová.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...