Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Festival 4+4 dny v pohybu nabízí program i pro děti

Ve dnech 3. až 10. října 2008 probíhá v Praze 13. ročník mezinárodního divadelního festivalu Čtyři dny. Festival probíhá v Divadle Archa & La Fabrika & Divadle Ponec & Hale ALTA 30 v…

  • Publikováno: 04. 10. 2008

V neděli 5. října od 15 hodin holešovickou Halu 23 (U výstaviště 23, Praha 7 – Holešovice) rozesměje pražské alternativní loutkové divadlo Buchty a loutky s hrou Tři malá prasátka pro děti i dospělé. Na scéně Buchty a loutky rozehrají bláznivý příběh zvířátek a děti interaktivně zapojí do děje.
Po představení v Hale 23 následuje výtvarná dílna pro děti pod názvem 1+1 HALA V POHYBU aneb Konečně se to smí dělat! Pohyb, ohyb, záhyb aneb pomaluj se, namaluj se, vytvoř svět, rozpohybuj bílou zeď. Výtvarná dílna pro děti od tří let s malováním po stěnách i po obličeji. Malování příběhů po obrovských zdech haly. Malování po sobě i jiných. Živé věci v pohybu. Vytváření světů a jejich obyvatel z drátků, hlíny, papíru a látek. Na stěny haly mohou děti malovat bez omezení své kreativity od 16 do 18 hodin.
K dispozici bude řada druhů barev a další rozmanitý materiál – drátky, papír, látky, dřevo, korálky, kamínky atd. Doporučujeme vhodné oblečení.
Dětské odpoledne je koncipováno v rámci site-specific projektu KORZARt a volně navazuje na stávající projekt kolektivní malby padesáti českých výtvarníků s názvem Big Gruppen Hybrid Painting Session.
Vstup na dětská představení do holešovické haly je zdarma. Nedělní odpoledne návštěvníkům festivalu nabízí zábavu a způsob, jak dobře využít volný čas pro celou rodinu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...