Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Navštivte Pohádkový les v Průhonicích 4. a 5. října

Občanské sdružení JAKA připravilo již dvanáctý ročník akce Pohádkový les. Pohádkový les můžete navštívit ve dnech 4. a 5. října 2008 od 9 do 16 hodin. Najdete ho ve druhé části Průhonického…

  • Publikováno: 18. 09. 2008

Hlavní pohádková cesta je dlouhá cca 3,5 km a je na ní celkem dvanáct stanovišť, z nichž čtyři jsou pro starší účastníky. Děti v kategorii od 1 do 9 let potkají například Červenou Karkulku s vlkem a myslivcem, tři čuníky, Makovou panenku a motýla Emanuela, Shreka s Fionou a Oslíkem nebo Rákosníčka se žabkou. Starší děti pak najdou na trase Rusalku s vodníkem a hejkalem, dále indiány, stanoviště Žhavé výstřely a také Manku, Rumcajse a Cipíska. Děti zde absolvují soutěže a obdrží drobnou odměnu.
V doprovodném programu se můžete těšit na dětská divadelní představení Divadélka SKAZKA a Liduščina divadla, velkou dětskou show s pirátským motivem, lukostřelbu, jízdu na koních, skákací hrad, kolotoč a další pouťové atrakce pro děti, tombolu, balónky a další hry a soutěže. Pamatováno je i na dospělé, pro které zde budou také připraveny různé soutěže.
Do Pohádkového lesa se dostanete kyvadlovou autobusovou dopravou ze stanice metra C Opatov – po oba dny v intervalu 20 minut od 8.45 hodin. Autem je příjezd ze silnice Rozkoš – Průhonice, bude označeno a je zde také zajištěno parkování po celou dobu konání akce.

Děti a mládež do 18-ti let mají vstupné dobrovolné, dospělé osoby 40,- Kč.
Více informací naleznete na www.pohadkovyles.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...