Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Dětská pošta na výstavě PRAGA 2008

Ve dnech 12. – 14. září 2008 je ve střední hale Průmyslového paláce na Výstavišti v Praze 7 – Holešovicích umístěna Dětská pošta, která je jednou z doprovodných akcí Světové výstavy…

  • Publikováno: 09. 09. 2008

Na přípravě a zajištění Dětské pošty spolupracují Česká pošta a komise mládeže Svazu českých filatelistů.
Na Dětské poště bude zřízena i poštovní přepážka, na níž si mladí návštěvníci budou moci sami vyzkoušet práci pošťáků a třeba orazítkovat dopisy. K tomu budou mít dětské dopisnice a nálepky v podobě známek připravené speciálně pro tuto příležitost, a také zvláštní razítko určené pouze pro Dětskou poštu. Pro vyobrazení na dopisnicích a známkách jsou použity obrázky z dětských výtvarných soutěží.
Budou tu i puzzle pro skládání, tabule s papíry a pastelky na malování, vědomostní soutěže a další aktivity. Pro úspěšné soutěžící jsou připraveny i drobné odměny v podobě suvenýrů České pošty. Samozřejmě nebude chybět ani počítač s filatelisticky zaměřenými programy.
Skutečné příležitostné poštovní razítko „Dětská a mládežnická filatelie“ však nebude tady, ale bude používáno po celou dobu výstavy na přepážce České pošty.
Více na www.praga2008.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...