Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Česko proti chudobě hledá koordinátory a dobrovolníky

Kampaň Česko proti chudobě chystá pokračování svých aktivit a hledá pomocníky, zejména pro Dny proti chudobě (vhodný termín v září či říjnu 2008, většina akcí v ČR bude 17. října), samozřejmě…

  • Publikováno: 27. 08. 2008

Koordinátoři a k nim dobrovolníci se hledají v následujících městech: Karlovy Vary, České Budějovice, Písek, Ústí nad Labem, Litvínov, Teplice a Mělník.
A co je od koordinátorů a dobrovolníků vyžadováno?
Koordinátor by měl pro Dny proti chudobě ve spolupráci s organizátory zajistit nějakou formu prezentace kampaně. Obvykle se pomocníci-regionální koordinátoři rekrutují z řad středoškolských a vysokoškolských studentů. Společným rysem a hlavní podmínkou je chuť pomoci myšlenkám kampaně a trocha času a organizačního úsilí. Připravováno je několik termínů školení (doprava i ubytování jsou hrazeny), kde mohou koordinátoři získat informace a praktické návody.
Koordinátor sice zajistí v místě stánek apod., ale pro vlastní akci potřebuje pomoc. Proto se dále hledají dobrovolníci, kteří mohou alespoň v den konání akce přijít pomáhat.
Pokud máte čas a chuť pomoci, více informací naleznete na www.ceskoprotichudobe.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...