Přidat inzerci

Facebook

Navigace


I vy můžete mít skautský šátek Havla nebo Holubové!

Šátek s podpisem bývalého prezidenta Václava Havla, herečky Evy Holubové, spisovatele Roberta Fulghuma a dalších více než třiceti osobností může získat i vy! Skauti oslovili významné české i…

  • Publikováno: 18. 03. 2008

Internetová dražba se koná od 15. 3. 2008 do 25. 3. 2008 a její výtěžek bude věnován na podporu skautských oddílů.
Skautské hnutí v roce 2007 oslavilo 100 let své existence. Za tu dobu se rozrostlo do 216 zemí světa, má 40 milionů členů a v České republice prošlo skautskými oddíly na půl milionu lidí. Symbolem, díky kterému poznáte skauty na celém světě, je šátek všech myslitelných barev a odstínů.
Získat šátek navržený a podepsaný Václavem Havlem, Robertem Fulghumem, Evou Holubovou, Tomášem Hanákem a desítkami dalších osobností tak může každý.
Ať už módní doplněk k běžnému oblečení, nebo symbol který něco znamená, může dražit široká veřejnost od 15. do 25. března 2008 na internetovém portálu Aukro.cz.
33 šátků skautských osobností – Českých i zahraničních známých tváří – podepsali například: bývalý prezident a spisovatel Václav Havel, americký spisovatel Robert Fulghum, herec Tomáš Hanák, designér Jiří Pelcl, herečka Eva Holubová, kameraman Miroslav Ondříček, teolog Tomáš Halík, zpěvačka Věra Martinová, spisovatel, novinář a textař Jáchym Topol.
Výnos aukce bude věnován na podporu skautských oddílů prostřednictvím Skautské nadace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...